Narin cinayetinde doğum kontrol hapı detayı! Salim Güran, Hediye Güran ve Yüksel Güran...

ÖLÜM SIVISI AMCANIN ELİNE BULAŞTI

Adli Tıp raporunda Narin’in, "Ağız burun kapanması ve boyuna bası sonucu oksijensiz bırakılmasına bağlı olarak" yani boğularak öldürüldüğü kesinleşti. Masum yavru bakalım nasıl çırpındı? Narin’in ölüm suyunun Salim Güran’ın koluna ve eline bulaştığı tespit edildi. Nevzat Bahtiyar da önceki gün verdigi ifadede, Narin’i amca Salim Güran’ın öldürdüğünü tekrarladı.

Nevzat Bahtiyar, Salim Güran’ın çağırması üzerine Narin’in evine gittiğini ama eve gittiğinde kimseyi görmediğini anlattı. Nevzat Bahtiyar devamını ise şöyle anlatıyor: "Bir oda hariç tüm odaların kapıları kapalıydı. Salim beni odalardan birine götürdüğünde Narin’in yerde hareketsiz yatar vaziyette olduğunu gördüm. Hatırladığım kadarıyla Narin’in ağzında köpük şeklinde bir sıvı vardı. Salim bana, ‘Yüksel’le birlikte olduğumuzu kız gördüğü için bu kızı ben öldürdüm Artık sen de benim suç ortağımsın’ dedi."

Nevzat Bahtiyar her defasında yeni bir senaryo yazıyor. Ama değişmeyen tek öznesi amca Salim Güran’ın Narin’i öldürdüğü.

Narin cinayetinde doğum kontrol hapı detayı Gençlerin en sevdiği siyasetçi kim? Merakla beklenen 'ısırık' raporu tamamlandı! "Ali Koç bu saçmasapan oyunculara 500 milyon dolar para harcadı" Akaryakıta zam geliyor, tabelalar değişiyor! İşte güncel fiyatlar Altın kendi rekorunu tazeledi!