Narin cinayetinde doğum kontrol hapı detayı! Salim Güran, Hediye Güran ve Yüksel Güran...

ÜÇLÜ İLİŞKİYİ GÖRDÜ

Nevzat Bahtiyar’ın her ifadesinde yeni bir çelişki ortaya çıkıyor. İlk ifadesinde  Salim Güran’ın kendisine cesedi verdiğini ama kime ait olduğunu bilmediğini, ancak dere kenarında çuvalın ağzını bağlarken Narin olduğunu farkettiğini söylemişti. Daha sonra ise Salim Güran’ın Narin’i kendisine kapının önünde battaniyeye sarılı olarak verdiğini anlatmıştı. Bu kez ise eve girdiğini ve odanın birinde Narin’i hareketsiz bir şekilde yerde yatarken gördüğünü söylüyor.

Nevzat Bahtiyar, Narin’in, Salim Güran ile annesi Yüksel Güran arasındaki ilişkiyi gördüğü için öldürüldüğünü idida ediyor. "Evden çıkarken Arif Güran’ın evine doğru baktığımda Narin’in annesi Yüksel’in yüzünü ellerinin arasına alarak ağlayarak baktığını gördüm” diyor. Daha önceki ifadesinde de Salim Güran’ın, anne Yüksel Güran’la ilişkisi olduğunu iddia etmişti. Narin Güran’ın, amca Salim Güran ile annesi arasındaki ilişkiyi gördüğü için boğularak öldürüldüğünü savunuyor.

Narin cinayetinde doğum kontrol hapı detayı Gençlerin en sevdiği siyasetçi kim? Akaryakıta zam geliyor, tabelalar değişiyor! İşte güncel fiyatlar "Ali Koç bu saçmasapan oyunculara 500 milyon dolar para harcadı" Merakla beklenen 'ısırık' raporu tamamlandı! "İzin aldık gelecektik, vatan sağ olsun"