Narin cinayetinde doğum kontrol hapı detayı! Salim Güran, Hediye Güran ve Yüksel Güran...

PROFESYONELCE İŞLENMİŞ

Bu arada Narin’in cesedi, Eğertutmaz deresinde bulununca bir kaynağım, "Narin’in dere yatağına gömülmesi çok profesyonelce bir iş. Suyun içinde delillerin yok olması ve çocuğun bedeninin çürümesi için bunu yapmışlar" diye uyarmıştı. Haklı çıktı.

Çünkü cinayeti aydınlatmak için önemli noktalar biri Narin’in tırnaklarının arasından doku izi tespit edilip edilmemesiydi. Eğer doku izi tespit edilirse, o bizi katile götürecekti. İstanbul Adli Tıp Kurumu’nun yaptığı inceleme sonucunda doku izi tespit edilemedi. Bu hiç olmadığı anlamına da gelmiyor. Çünkü cesedin 19 gün sonra bulunması, su altında olması ve ileri derecede çürüme nedeniyle DNA profili tespit edilemedi. Çocuk bedeni ne kadar dayanabilir ki?

Narin cinayetinde doğum kontrol hapı detayı Gençlerin en sevdiği siyasetçi kim? Akaryakıta zam geliyor, tabelalar değişiyor! İşte güncel fiyatlar "Ali Koç bu saçmasapan oyunculara 500 milyon dolar para harcadı" Merakla beklenen 'ısırık' raporu tamamlandı! "İzin aldık gelecektik, vatan sağ olsun"