Narin Güran soruşturması; Jandarmanın el koyduğu halıların yıkanmadığı ortaya çıktı

Narin Güran cinayeti soruşturmasında yeni ayrıntılar... Narin'in evinde jandarma tarafından el koyulan halıların yıkanmadığı ve anne Yüksel Güran'ın doğru söylediği ortaya çıktı. Soruşturmadaki yeni detaylara göre, telefon sinyalleriyle ilgili incelemede bir alan daraltma sistemi uygulandı ve amca Salim Güran ile Nevzat Bahtiyar'ın yan yana geldikleri saat dilimi tespit edildi.

HALILARLA İLGİLİ YENİ GELİŞME

Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığının Narin Güran’ın evinde topladığı deliller ve deliller üzerinde elde edilen DNA sonuçlarına göre Narin'in kendi evinde bir oda içinde katledildiği sonucuna varılmıştı.

29 Eylül tarihli bir televizyon programında Güran ailesinin evinin balkonlarında kurutulmak üzere asılmış halıların olduğu fark edildi. Cinayetin ardından evdeki tüm  halılar, koltuk kılıflar, örtüler dezenfekte edildi haberi baba Arif Güran tarafından yalanlanmıştı.

Güran ailesinin evindeki halılarla ilgili yeni bir gelişme yaşandı.

Memur ve emekli ocak ayında ne kadar zam alacak? Sahte mehdi Mustafa Çabuk ve müritlerine şafak operasyonu Dün başörtüsü bulundu, bugün de kıyafeti Meteorolojiden birçok il için sağanak yağış uyarısı! Ağır cezası var CarrefourSA'dan 1 alana 1 bedava fırsatları!