Narin Güran'ın 19 gün neden bulunamadığı ortaya çıktı!

Talihsiz Narin’in kaybolması ve 19 gün boyunca bulunamamasının nedeni ortaya çıktı. Savcılık ve jandarmanın yaptığı araştırmada, hedef saptırma maksatlı yapılan suni ihbarlar ve dikkat dağıtıcı eylemler ile Narin Güran’ın bulunduğu yerin hiç aranmadığı anlaşıldı. Yine yapılan aramalarda, Narin’in cesedinin saklandığı alanın 70 metre gerisine kadar gidildiği belirlendi.

MEVLÜT YÜKSEK/ÖZEL HABER

Diyarbakır’da işlenen ve organize şekilde saklanan,Narin Güran cinayeti yavaş yavaş aydınlanıyor.

Bağlar İlçesi, Kırsal Tavşantepe Mahallesi'nde 21 Ağustos günü Kur’an Kursu çıkışı ortadan kaybolan Narin Güran 08 Eylül’e kadar tam 19 gün boyunca bulunamadı. Diyarbakır Başsavcılı’nın açtığı soruşturmada yine il jandarma ekipleri köylülerle beraber, kayıp Narin Güran’ı aradı. Ancak yaklaşık 11 bin metrekarelik alanda özel eğitimli ekipler köpekler ve aletlerle yapılan aramalarda hiç bir sonuç alınamamıştı.

Boynunda kanama, çürüme ve sıvılaşma... ABD medyası yazdı! Lübnan'daki telsizler nasıl patlatıldı? O bölgelerde kuvvetli yağış için tedbirinizi alın! İşte o iller... Çağrı cihazları nasıl patlatılıyor? Üç olası senaryo... Yüzünde meymenet bile kalmamış Malatya'da gece yarısı korkutan deprem!