Narin Güran'ın amcasının telefonundaki silinen kayıtlar geri getirildi! Türkiye'yi kahreden cinayette düğüm çözülüyor...

Narin Güran'ın ölümüne ilişkin flaş detaylar ortaya çıkmaya devam ediyor. Tutuklu bulunan amca Salim Güran sorgulanmak üzere yeniden Adliye'ye götürülürken, telefonundan sildiği bilgilerin de geri getirildiği bildirildi.

Diyarbakır'ın Bağlar ilçesinin Tavşantepe Mahallesi'nde 21 Ağustos'ta kaybolan ve 8 Eylül'de Eğertutmaz Deresi'nde cansız bedeni bulunan Narin Güran'ın ölümüne ilişkin flaş detaylar ortaya çıkmaya devam ediyor.

AMCA YENİDEN ADLİYE'DE

Narin Güran cinayet, soruşturmasında tutuklu Amca Salim Güran, yeniden ifadesinin alınması için Diyarbakır  Adliyesi'ne gtötürüldü.

SİLİNEN BİLGİLER GERİ GETİRİLDİ

Tutuklu bulunan amca Salim Güran'ın telefonundan sildiği tüm konuşma ve mesaj kayıtlarının geri getirildiği bildirildi.

SES KAYITLARI İNCELENİYOR

Bilindiği gibi amca Güran telefonuna bir uygulama yüklediğini ve bu uygulamanın tüm konuşmaları kaydettiğini belirtmişti. Uzmanlar telefonda yer alan ses kayıtları ve mesajları tek tek inceliyor. Soruşturma neticesinde cinayeti aydınlatacak ve katilin kim olduğunu belirleyecek delillere ulaşılması bekleniyor.

KENDİNİ ELE VERDİ

Sabah Gazetesi Ankara İstihbarat Şefi Halit Turan, soruşturmayla ilgili kritik bir bilgiyi paylaştı. Turan, "Cinayet günü kimle konuştuysa bütün konuşmaların kayıt altında olduğunu biliyoruz. Daha önce Salim Güran konuşmaları kaydetmesi için telefonuna bir uygulama indirdiğini bildirmişti. Bu yüzden bütün konuşmalar o telefonda yer alıyor." dedi.

ANNE VE AĞABEYİN DE ARALARINDA BULUNDUĞU 8 ŞÜPHELİ TUTUKLANDI

Soruşturma kapsamında gözaltına alınan ve jandarmadaki işlemlerin ardından adliyeye getirilerek nöbetçi sulh ceza hakimliğine sevk edilen zanlılardan, Narin Güran'ın annesi Yüksel (44), ağabeyi Enes (18), amcası Fuat Güran (41), kuzenleri Muhammet Kaya (23) ve Birsen Güran (19), yengesi Maşallah Güran (46), halasının eşi Mehmet Şevket Kaya ve tutuklu amcası Salim Güran'ın işçisi olduğu öğrenilen Mehmet Selim Atasoy (40) tutuklandı.

ANNE VE ABİYE KASTEN ÖLDÜRMEYE İŞTİRAK SUÇLAMASI

Anne Yüksel ve ağabey Enes Güran "Kasten öldürme suçuna iştirak etmek", amca Fuat Güran "Suç delillerini yok etmek", diğer 5 şüpheli ise "Suçluyu kayırma ve suç delillerini yok etmek" suçlamasıyla tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Narin'in babasının da aralarında bulunduğu 10 kişi savcılık tarafından serbest bırakılmıştı.

TUTUKLU SAYISI 10’A YÜKSELDİ

Şüphelilerden, Narin'in amcası Kurtuluş ve Ömer Faruk Güran ile kuzeni Melike Güran ve Salim Güran'ın işçisi olduğu öğrenilen R.A. (15), adli kontrol kararıyla serbest bırakıldı.

Narin Güran’ın katledilmesi olayıyla ilgili sürdürülen soruşturmada 2 Eylül'de gözaltına alınan amca Salim Güran ile Narin'in cansız bedeninin bulunmasının ardından gözaltına alınan komşusu Nevzat Bahtiyar, 11 Eylül'de tutuklanmıştı. Böylece olayla ilgili tutuklu sayısı 10’a yükseldi.

Dilan Polat cezaevindeki kahvelerin kötülüğünden dert yandı FETÖ elebaşı Fetullah Gülen’in son hali! Köln'den bir patlama haberi daha
Sonraki Haber