Narin Güran'ı kim öldürdü? Enes Güran Diyarbakır'a cinayet için çağrıldı iddiası

Narin Güran'ın katili kim? 8 yaşındaki kız neden öldürüldü? Bu soruların cevabı günlerdir verilebilmiş değil. Türkiye'nin gündemindeki Narin cinayetiyle ilgili soruşturma sürerken, "katil kim?" iddialarına bir yenisi daha eklendi. Tutuklu sanıklardan küçük ağabey Enes Güran'ın normalde Malatya'da çalışması ancak Narin kaybolmadan bir gün önce Tavşantepe'ye gelmesi "Enes cinayet için mi çağrıldı?" sorusunu akıllara getirdi.

CİNAYETİ 18 YAŞINDAN KÜÇÜK BİRİNE Mİ YIKACAKLAR?

Narin Güran, Diyarbakır Bağlar'ın Tavşantepe Mahallesi'nde 21 Ağustos'ta kaybolduktan 19 gün sonra Eğertutmaz Deresi'nde cansız bulunmuştu. Narin Güran cinayetiyle ilgili olarak amca Fuat Güran'ın eşi Hediye Güran'ın tutuklanması ile birlikte cezaevine gönderilen zanlı sayısı 12'ye çıktı. Adli Tıp Kurumu'nun ilk tespitlerinde ise Narin Güran'ın boğularak öldürüldüğü belirlenmişti.

Cinayetle ilgili tüm köyün günlerdir sus pus olması, ailenin delil karartma çabaları, verilen ifadelerdeki çelişkiler ve tekrar eden "bilmiyorum" sözleri cinayetten birilerinin yırtmak istediği düşüncesini doğurdu.

"Türkiye'nin nefretlik ailesi" ile ilgili yeni iddia İşte 19 Eylül 2024 güncel altın fiyatları Aniden oluşabilir... Risk haritası güncelleniyor! Meteorolojiden birçok il için kuvvetli yağış uyarısı! Akaryakıtta tabelalar değişti! İşte güncel fiyatlar Okan Buruk'tan Fenerbahçe maçı öncesi sürpriz Dries Mertens kararı