Narin Güran'ı kim öldürdü? Enes Güran Diyarbakır'a cinayet için çağrıldı iddiası

CİNAYETİN KİM TARAFINDAN İŞLENDİ?

Narin'in cansız bedeninden alınan 91 örneğin incelenmesi sürerken cinayetin kim ya da kimler tarafından işlendiği henüz netleşmedi. Soruşturma makamları kuvvetli delil arıyor. Tutuklu ağabey Enes Güran'ın Narin öldürülmeden bir gün önce çalıştığı Malatya'dan Diyarbakır'a gelmesi "Enes cinayet için mi çağrıldı?" sorusunu akıllara getiriyor.

Enes Güran ifadesinde "Ağabeyim Baran askere gideceği ve kuzenimin düğünü olduğu için iş yerinden izin almıştım" demişti. Güran ifadesinde kardeşinin ölümüyle alakasının olmadığını iddia ederken, Narin'in kaybolduğu saatlerde uyuduğunu da belirtmişti. Enes'in kolundaki diş izleri ve sırtındaki tırnak izleri ağabey Enes'in kardeşini boğarak öldürdüğü iddialarını gündeme getirmişti.

"Türkiye'nin nefretlik ailesi" ile ilgili yeni iddia İşte 19 Eylül 2024 güncel altın fiyatları Meteorolojiden birçok il için kuvvetli yağış uyarısı! Merkez Bankası'nın faiz kararı sonrası dolar ve altında son durum Akaryakıtta tabelalar değişti! İşte güncel fiyatlar Akbank'ta hesabı olan soyuluyor!