Narin ve Sıla'nın acısı tazeyken o sahne izleyiciyi kızdıracak! Kızılcık Şerbeti dizisinde kan donduran bakıcı sahnesi...

Ekranların reyting rekortmeni dizisi Kızılcık Şerbeti, yeni sezona etkileyici bir başlangıç yaptı. İlk bölümü izleyiciler tarafından büyük ilgiyle karşılanan dizi, yeni bölüm fragmanıyla da dikkatleri üzerine çekti.

Özellikle hayatını kaybeden Alev karakterinin bebeğine bakıcının uyku ilacı verdiği sahne, sosyal medyada geniş yankı uyandırdı. Kullanıcılar, “Sıla ve Narin’in şokunu atlamamışken bu nasıl bir sahne” diyerek tepki gösterdi. Dizideki bu sahne, izleyiciler arasında tartışmalara yol açtı ve yoğun şekilde yorumlandı.

Ekranların rekortmen dizisi Kızılcık Şerbeti, yeni sezonuna olay yaratan bir başlangıç yaptı. İlk bölümü büyük bir ilgiyle izlenen dizinin, yeni bölüm fragmanı da heyecan yarattı. Özellikle hayatını kaybeden Alev karakterinin bebeğine bakıcının uyku ilacı vermesi sahnesi, sosyal medyada adeta gündem oldu. İzleyiciler, "Sıla ve Narin’in şokunu daha atlatamadan bu nasıl bir sahne!" yorumlarıyla tepkilerini dile getirdi. Bu sahne, dizinin hayranları arasında büyük bir tartışma başlattı.

Yapımcılığını Faruk Turgut’un üstlendiği ve başrollerinde Barış Kılıç, Evrim Alasya, Ahmet Mümtaz Taylan, Sıla Türkoğlu, Sibel Taşçıoğlu ile Doğukan Güngör’ün yer aldığı reyting rekortmeni Kızılcık Şerbeti, yeni sezona damgasını vurdu. Yeni sezonun ilk bölümüyle büyük bir ilgi çeken dizi, reytinglerde yine zirveye oturdu.

BEBEK KRİZİ YAŞANACAK

Dizinin yeni sezonunda Müjde Uzman’ın canlandırdığı Alev karakteri, hayatını kaybederek hikayeden çıkarıldı. Alev’in ardından, onun bebeği hayata tutunmaya çalışırken, baba Abdullah ve Alev’in ailesi arasında bebeğin kiminle kalacağı konusunda büyük bir kriz patlak verdi.

Yeni bölüm fragmanında Kıvılcım karakterinin (Evrim Alasya) "Alev'i vermek zorundayız, başka yolu yok" sözleri dikkat çekti. Abdullah Bey (Ahmet Mümtaz Taylan), bebeği için bir bakıcı bulurken, bu sahne sosyal medyada büyük yankı uyandırdı.

O SAHNE TEPKİ ÇEKTİ

Fragmanda yer alan, bakıcının Alev’in bebeğine uyku ilacı verdiği sahne izleyicileri şoke etti. Bakıcı, bebeği uyutmak için biberonuna ilaç damlatırken, “Seni üç damla uyutur” sözleriyle ilaç koyduğu sahne, izleyiciler arasında yoğun tepkilere neden oldu.

Sosyal medyada “Bebekler dizilerde dahi kötülük görmesin”, “Artık yüreğimiz kaldırmıyor”, “Bu kadar hassas bir dönemde bu sahneleri görmek istemiyoruz”, “Sıla ve Narin’in şokunu atlatamamışken bu nasıl bir sahne” gibi yorumlar yapılarak, sahneye duyulan rahatsızlık dile getirildi.

Deprem bölgesi hava durumu raporu yayınlandı! İşte 11 ilde hava durumu Bakım için madene giren işçi, vagonların arasına sıkışıp öldü... Eylül ayında enflasyon 40'lı rakamlara inecek
Sonraki Haber