Narin'in annesi Yüksel Güran'ın haftalar önceki sözleri dikkat çekti: Kızım biliyor, dayanamıyor!

Narin'in annesi Yüksel Güran'ın haftalar önce kaydedilen görüntüsündeki bir detay dikkat çekti. Gülistan Doku'nun ailesinin ziyareti sırasında ağıt yakan anne Yüksel Güran'ın "Narin karanlıkta kalmasın. Ne olur kızımı bırakın, ne olur bir köşeye atın. Ne olur benim kızıma göstermeyin. Kızım biliyor, dayanamıyor." dediği duyuldu.

This browser does not support the video element.

Narin'in Diyarbakır’daki köylerinden kaybolmasının üç gün sonrasında, Gülistan Doku’nun ailesinin Yüksel Güran’ı ziyaret ettiği anlar gündeme geldi.

GÜLİSTAN DOKU'NUN AİLESİNİN ZİYARETİNDE DİKKAT ÇEKEN ANLAR

Tunceli’de kaybolan ve 4,5 yıldır haber alınamayan Gülistan Doku'nun ablası Aygül Doku, ziyarette Yüksel Güran’a sarılarak gözyaşı dökmüş ve "Gülistan'ımız 4 yıldır yok, karanlıkta kaldı. Şuramıza alev düştü. Narin’in annesi de bu hale düşmesin diye herkesi Narin’i aramaya davet ediyoruz" şeklinde konuşmuştu.

ANNE GÜRAN’IN AĞITLARI GÜNDEM OLDU

Ziyaret sırasında anne Yüksel Güran’ın ifadeleri dikkat çekti. Sosyal medyada paylaşılan görüntülerde, annenin şu sözleri sarf ettiği görüldü:

“Ne olur bırakın, bir köşeye atın! Kızım biliyor, dayanamıyor. Narin karanlıkta kalmasın. Gülistan'ın ailesi yanmış, biz de yanmayalım. Kimse yanmasın. Ne olur kızımı bırakın, ne olur bir köşeye atın. Ne olur benim kızıma göstermeyin. Kızım biliyor, dayanamıyor.”

"Kuran'ı kabul etmiyorsan soytarısın, Yahudileri destekliyorsun" Narin'in amcasından skandal paylaşım! İstanbul'da o ilçeyi fareler bastı! İşte Şişli'deki bıçaklı kavganın güvenlik kamerası görüntüleri! Yedikule Hisarı atmosferinde örgü festivali Havalimanında öğrendi: Karısını sevgilisiyle böyle yakaladı!