Narin'in babasından adliyede şok sözler! "Gardaşıma bir çocuk feda olsun"

Diyarbakır’da Narin Güran cinayeti gündemdeki yerini koruyor. Adliyeye çıkarılan Narin'in annesi Yüksel Güran ve ağabeyi Enes Güran ile birlikte 10 kişi tutuklandı. Serbest bırakılan baba Arif Güran için ilginç bir iddia ortaya atıldı. Bu iddiaya göre baba Güran, adliyede elleri plastik kelepçeli halde hakim karşısına çıkmadan önce herkesin içinde, ”gardaşıma bir çocuk feda olsun" dedi.

MEVLÜT YÜKSEL/ÖZEL HABER

Türkiye 21 Ağustos tarihinden beri Diyarbakır Bağlar İlçesi,kırsal Tavşantepe Mahallesi’nde yaşananları konuşuyor.

Henüz 8 yaşında olan Narin Güran, mahallelerinin camiindeki Kur’an kursundan dönüşte aniden ortadan kayboldu. Narin kaybolduktan sonra başta ailesi ve akrabaları tarafından köyün her yerinde arandı. Ancak bulunamayınca, bu kez ilçe jandarmaya haber verilerek arandı. Tüm aramalara rağmen küçük Narin hiç bir yerde bulunamadı. Narin için ilk günler geçtikten sonra Ankara’dan Jandarma Genel Komutanlığı’ndan özel eğitimli arama kurtarma ekipleri, yeraltı görüntüleme aletleri ve köpeklerle günlerde arandı.

Köy ve çevresinde bulunan 20 bin metrekarelik arazi adeta didik didik edildi ancak Narin Güran’a rastlanılmadı. Tarihler 8 Eylül 2024’ü gösterdiğinde ise talihsiz Narin Güran’ın cesedi evlerinin 2 kilometre uzağındaki derede, bir şeker çuvalının içinde ve suya batması için de taş bağlanmış halde bulundu. Narin Güran,nedeni henüz tam olarak bilinmeyen bir sebepten dolayı vahşice öldürülmüş ve organize bir şekilde de saklanmıştı.

Narin'in amcasından skandal paylaşım! Narin'in otopsisinde kahreden detay! Ünlü Rapçi Diddy hakkında korkunç iddialar! Evinden neler çıktı! Yenge Hediye Güran ve kuzenlerle ilgili sıcak gelişme! Narin'in yengesi kasten öldürmeye iştirak suçundan tutuklandı! Galatasaray'ın 11'i belli oldu! Okan Buruk'tan Yunus Akgün kararı