Narin'in babasından adliyede şok sözler! "Gardaşıma bir çocuk feda olsun"

MUHTAR AMCA,ANNE VE BİR ABİSİ İLE
YAKIN AKRABALARI TUTUKLANDI

Diyarbakır Başsavcılığı’nın talimatı, İl Jandarma Komutanlığı’nın detaylı soruşturması, yine yazılı ve görsel medyanın da ısrarlı takibi ile yayınları sonrası, Türkiye’yi ayağa kaldıran kayıp Narin Güran olayı aydınlandı. Ancak Narin Güran’ın korkunç bir cinayete kurban gitmesi ise tüm duyanları çok üzdü.

Savcılık ve jandarmanın yaptığı soruşturma kapsamında önce köyün muhtarı olan amca Salim Güran, "Şüpheli davraşları,cep telefonunda ki mesajları silmesi, küçük Güran kaybolduğunda Batman’da olduğunu söylemesi ancak bunu kanıtlayamanası, yine aracından alınan DNA örneklerinin Narin'in kıyafetlerindeki DNA örnekleri ile eşleşmesi" üzerinde “zanlı” olarak gözaltına alındı.

Bağlar İlçe jandarmadaki gözaltı sorgu ile işlemlerinin ardından 2. Eylül’de zırhlı araçla adliyeye sevk edilen Salim Güran, çıkarıldığı mahkeme tarafından, "Kasten öldürme"” ve "Kişiyi hürriyetinden yoksun kılma" suçlarından tutuklanarak cezaevine gönderildi. Narin Güran’ın cesedinin bulunmasından sonra da 24 kişi gözaltına alındı.

Bu gözaltına alınanlar arasında, Narin'in annesi Yüksel Güran, babası Arif Güran, iki ağabeyi, üç amcası ve 2 Eylül’de ‘kasten öldürmek'ten tutuklanan köy muhtarı amcası Salim Güran’ın eşi de yer aldı. Adliyede yapılan sorgulama sonunda Narin'in annesi Yüksel Güran ve ağabeyi Enes Güran ile birlikte,yakın akrabalarının bulunduğu 10 kişi tutuklandı.

Aniden oluşabilir... Risk haritası güncelleniyor! İşte 19 Eylül 2024 güncel altın fiyatları ABD medyası yazdı! Lübnan'daki telsizler nasıl patlatıldı? Boynunda kanama, çürüme ve sıvılaşma... O bölgelerde kuvvetli yağış için tedbirinizi alın! İşte o iller... Meteorolojiden birçok il için kuvvetli yağış uyarısı!