Narin'in katillerinden organize kötülük! Ceset bulunmasın diye ekipleri yanıltmışlar

Diyarbakır'da kaybolduktan 19 gün sonra cansız bedenine ulaşılan 8 yaşındaki Narin Güran'ı arama çalışmalarının "asılsız ihbarlarla ve yanlış ifadelerle sekteye uğratılmaya çalışıldığı" sulh ceza hakimliğinin tutuklama gerekçesinde kayıtlara geçti.

AMCANIN 15 YAŞINDAKİ ADAMI TUTUKLANDI

Diyarbakır'da 21 Ağustos’ta kaybolan, 8 Eylül’de cansız bedeni bulunan 8 yaşındaki Narin Güran'ı arama kurtarma çalışmalarının, "Bir kısım şahısların hedef saptırma maksatlı suni ihbarlarıyla ve dikkat dağıtıcı eylemleriyle akamete uğratılmaya çalışıldığı, bunun bir kısmı Güran ailesinin bazı fertleri tarafından yapıldığı" sulh ceza hakimliğinin tutuklama gerekçesinde yer aldı.

Merkez Bağlar ilçesinin Tavşantepe Mahallesi'nde 21 Ağustos'ta kaybolan ve 8 Eylül'de Eğertutmaz Deresi'nde cansız bedeni bulunan Narin Güran'ın öldürülmesine ilişkin Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturma sürüyor. Soruşturma kapsamında tutuklama talebiyle nöbetçi sulh ceza hakimliğine sevk edilen ve adli kontrol şartıyla serbest bırakıldıktan sonra savcılığın talebi üzerine yeniden gözaltına alınan Salim Güran'ın işçisi 15 yaşında Ramazan A. çıkarıldığı nöbetçi sulh ceza hakimliğince tutuklandı.

Boynunda kanama, çürüme ve sıvılaşma... FETÖ'cü Kanter'den olay iddialar: F.Bahçe ve Beşiktaş ateş püskürdü! ABD medyası yazdı! Lübnan'daki telsizler nasıl patlatıldı? O bölgelerde kuvvetli yağış için tedbirinizi alın! İşte o iller... Çağrı cihazları nasıl patlatılıyor? Üç olası senaryo... Yüzünde meymenet bile kalmamış