Narin'in kendi evinde katledildiği sonucuna varıldı, televizyondaki yıkanmış halı detayı sonradan fark edildi

Narin Güran’ın kendi evinde bir oda içinde katledildiği sonucuna varıldı. Baba Arif Güran "evde hiç bir şey yıkanmadı" demesine rağmen evinin önünde ve balkonunda yayın yapan bir TV kanalının görüntülerinde yıkanmış halılar çıktı.

KENDİ EVLERİNDE ÖLDÜRÜLMÜŞ

Narin Güran soruşturmasında başsavcılık yeni bulgulara ulaştı. Ferit Demir'in haberine göre, Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığının Narin Güran’ın evinde topladığı deliler ve deliler üzerinde elde edilen DNA sonuçlarına göre Narin Güran’ın kendi evinde bir oda içinde katledildiği sonucuna varıldı.

HALILAR YIKANDI MI?

Öte yandan, cinayetin ardından evdeki tüm halılar, koltuk kılıflar, örtüler dezenfekte edildi haberi baba Arif Güran tarafından yalanlanmıştı. 29 Eylül tarihli bir televizyon programında Güran ailesinin evinin balkonlarında kurutulmak üzere asılmış halıların olduğu fark edildi.

"Oğlun kızımın beynini yıkıyor, beraber intihar edecekler" Kereste'de kan donduran mesajlar ortaya çıktı! İkbal Uzuner ve katili Semih Çelik'in son görüntüleri ortaya çıktı! Narin'in evinde katledildiği sonucuna varıldı: TV'deki halı detayı... İkbal'in babası olay gününü anlattı Üsküdar'da İsrail protestosu! Şehit çocuklar için balonlar havalandı..