Narin'in kendi evinde katledildiği sonucuna varıldı, televizyondaki yıkanmış halı detayı sonradan fark edildi

ANNE İLE AMCA CİNAYET SAATİ 3 KEZ GÖRÜŞTÜ

Ayrıca anne Yüksel Güran ile Salim Güran arasında 15.20 ile 15.35 saatleri arasında 3 kez telefon görüşmesi yapıldığı tespit edildi. Yengeler Hediye Güran, Maşallah Güran ve Nevzat Bahtiyar’ın daraltılmış HTS kayıtlarında yapılan tespitler sonucunda elde edilen bilgilere göre Narin’in katledildiği saat 15.15’den çok kısa bir süre içinde Arif Güran’ın evinde bulundukları eve ilk gelen kişinin yenge Hediye Güran olduğu daha sonra çok kısa aralıklar ile Nevzat Bahtiyar ve Maşallah Güran’ın da eve geldiği tespit edildi.

Maşallah Güran ve Hediye Güran’ın 15.15’ten sonra saat 19.00’a kadar defalarca Arif Güran’ın evine geldikleri ve belirlenen standartların üzerinde evde su kullanımı yapıldığı tespit edildi.

Kereste'de kan donduran mesajlar ortaya çıktı! "Oğlun kızımın beynini yıkıyor, beraber intihar edecekler" İkbal'in babası olay gününü anlattı Narin'in evinde katledildiği sonucuna varıldı: TV'deki halı detayı... Savunma bütçesi en yüksek olan ülkeler açıklandı! Köpeğiyle birlikte yürüyerek dünyayı dolaştı!