Narin'in tutuklu amcasının eşi Melek Güran'dan çarpıcı ifadeler! "Eşimden şüphelendim"

Narin Güran cinayetinde sır perdesi aralanırken tutuklanan amca Salim Güran'ın eşi Melek Güran'ın ifadesi ortaya çıktı. Narin'in DNA'sının çıktığı aracı eşinin kullandığını belirten Melek, "Eşim Salim Güran'dan şüphelendim. Başkaca şüphelendiğim kimse yoktur." dedi.

Diyarbakır'da canice öldürülen 8 yaşındaki Narin Güran soruşturmasında çarpıcı detaylara ulaşıldı. 21 Ağustos'ta kaybolduktan tam 19 gün sonra cansız bedenine ulaşılan Narin Güran gözyaşları ile toprağa verilirken amcası Salim Güran kasten öldürme suçundan tutuklandı.

Narin'in cesedini Salim Güran'dan teslim aldığını ve 200 bin TL karşılığında Eğritutmaz Deresi'ne gömdüğünü itiraf eden Nevzat Bahtiyar'ın tutuklanmasının ardından cinayet soruşturmasında çember daraldı. Bu kapsamda Narin'in annesi Yüksel Güran, babası Arif Güran ile ağabeyi Enes Güran'ın da aralarında olduğu 22 şüpheli gözaltına alındı.

Aniden oluşabilir... Risk haritası güncelleniyor! İşte 19 Eylül 2024 güncel altın fiyatları ABD medyası yazdı! Lübnan'daki telsizler nasıl patlatıldı? O bölgelerde kuvvetli yağış için tedbirinizi alın! İşte o iller... Meteorolojiden birçok il için kuvvetli yağış uyarısı! Akaryakıtta tabelalar değişti! İşte güncel fiyatlar