Narin'in tutuklu amcasının eşi Melek Güran'dan çarpıcı ifadeler! "Eşimden şüphelendim"

İŞTE SERBEST KALAN BABA ARİF GÜRAN'IN İFADESİ

Narin cinayeti soruşturması kapsamında gözaltına alınan baba Arif Güran, savcılıktaki ifadesinin ardından serbest kaldı. Baba Arif Güran, ifadesinde Narin'in kaybolduğu günle ilgili çarpıcı açıklamalar yaptı.

NARİN'İN KAYBOLDUĞU BANA CEVAT KAYA SÖYLEDİ

Baba Arif Güran olay günü davetiye dağıtmak için Batman'a gittiğini ve Narin'in kaybolduğu haberini eşinden değil komşusu Cevat Kaya'dan aldığını anlattı.

Narin'in kaybolduğu günü saat 08:30'da evden çıkıp düğün davetiyesi dağıtmak için Batman'a gittiğini belirterek akşam 19.00 sıralarında telefonunun çaldığını, komşusu Cevat'ın kendisini aradığını, "Narin'i bulamıyoruz, galiba buralardadır, onu arayıp bulamıyoruz" dediğini daha sonra da yine bir başka komşu tarafından arandığını anlatan baba Arif Güran, aracının dörtlülerini yakıp hızlı bir şekilde köye doğru hareket ettiğini, köyde de kızını aramaya başladığını anlattı.

"Türkiye'nin nefretlik ailesi" ile ilgili yeni iddia İşte 19 Eylül 2024 güncel altın fiyatları Meteorolojiden birçok il için kuvvetli yağış uyarısı! Akaryakıtta tabelalar değişti! İşte güncel fiyatlar Merkez Bankası'nın faiz kararı sonrası dolar ve altında son durum Okan Buruk'tan Fenerbahçe maçı öncesi sürpriz Dries Mertens kararı