Narin'in tutuklu amcasının eşi Melek Güran'dan çarpıcı ifadeler! "Eşimden şüphelendim"

NARİN AMCANIN ARABASINA BİNDİ Mİ?

Kardeşi Salim ile aralarında hiçbir problem olmadığını, bir dönem yaşanan alacak-verecek meselesini de hallettiklerini söyleyen baba Arif Güran kardeşi Salim'e ait aracın sol ön koltuğunda Narin'e ait DNA örnekleri çıkmasıyla ilgili "Biz Salim'in arabasını hiç kullanmıyoruz. Salim'in kullandığı araç zaten Fuat'a aittir. Bu araca ben veyahut çocuklarım kesinlikle binmedik. Narin ve kardeşi Eren ben burada olmadığımdan dolayı sadece bir kez kınaya giderken bindiler. Arka koltuğa oturduklarını annesi bana söyledi. Bu nedenle çıkan DNA'ya ilişkin bir şey diyemiyorum. Bu hususun araştırılmasını, suçlu kardeşimse cezalandırılmasını istiyorum. Nevzat ve Salim'in arası çok iyidir. Arkadaşlardır, dostlardır. Beraber takılırlar. Aralarında su sızmazdı. Restoranlara, yemek yemelere dahi beraber giderler. Ayrıca Nevzat'a haftada 3-4 gün benim hortumumdan su vermekteyim" dedi.

"BEN EŞİME GÜVENİYORUM, BÖYLE BİR İLİŞKİ YOK"

Baba Arif Güran, eşi Yüksel Güran ile ağabeyi Salim Güran'ın yasak aşk iddiaları da soruldu. İddiaları kabul etmeyen baba Arif Güran, "Ben eşime güveniyorum. Böyle bir ilişki yoktur. Burada Salim'e güvendiğimden değil eşime güvendiğimden. Ben kızıma bunu yapanın araştırılıp bulunmasını istiyorum. İsterse kardeşim olsun isterse eşim olsun her türlü cezalandırılmasını istiyorum" diye konuştu.

"Türkiye'nin nefretlik ailesi" ile ilgili yeni iddia İşte 19 Eylül 2024 güncel altın fiyatları Meteorolojiden birçok il için kuvvetli yağış uyarısı! Akaryakıtta tabelalar değişti! İşte güncel fiyatlar Merkez Bankası'nın faiz kararı sonrası dolar ve altında son durum Okan Buruk'tan Fenerbahçe maçı öncesi sürpriz Dries Mertens kararı