Nasrallah'ın ölümü sonrası Hizbullah'tan yaylım ateşi! İntikam yemini ettiler...

Hizbullah lideri Hasan Nasrallah'ın İsrail bombardımanında öldürülmesi sonrası Hizbullah'tan ilk açıklama geldi. İntikam yemini edilen açıklamada "Meydandan asla çekilmeyeceğiz, düşman ile savaşacağız." ifadeleri kullanıldı.

Gazze'nin ardından katliamlarını Lübnan'da sürdüren İsrail, geçtiğimiz gün Hizbullah lideri Nasrallah'ı Beyrut'ta öldürdü.

ABD VE İSRAİL'E YAYLIM ATEŞİ

Dünyada büyük yankı uyandıran gelişmenin ardından Hizbullah Genel Sekreter Yardımcısı Naim Kasım, açıklamalarda bulundu.

Kasım'ın açıklamaları şu şekilde:

"Nasrallah ABD'nin önünde set oldu. İşgallerin önünde durdu. İsrail'in dediği gibi 20 komutan yoktu. Toplantıda Nasrallah'ın korumaları vardı. İsrail'in şu anda zarar vermediği bir ev kalmadı. Bu soykırımdan ABD de sorumlu. ABD, İsrail'in sınırsız askeri destekle, kültürel, siyasi ve finansal bir ortağıdır. Lübnan'da kadın çocuk ayırt etmeden her yeri vuruyorlar.

Bize darbe vurdular ama yolumuza devam edeceğiz. Meydanda hazırız, düşmanla savaşacağız. Bizi dağıtmak istiyorlar ama asla çekilmeyeceğiz. Hizbullah bitti dediler, bu bir hayaldir

YENİ LİDER NE ZAMAN BELLİ OLACAK?

En yakın zamanda lider seçeceğiz. Elimizde olan bütün lideri değerlendireceğiz. Hepiniz rahat olun ki, seçimler çok rahat olacak.

Çarpışacağız, muhtemel saldırıya direniş güçlerimiz hazır. İsrailliler kara saldırısı yapmak isterse biz tamamen hazırız, direniş güçleri buna hazır. İsrail, hedeflerine ulaşamayacak."

Faiz oranları güncellendi, 100 bin TL'nin aylık getirisi değişti! Adana Milletvekili Ahmet Zenbilci AK Parti'den istifa etti Başpehlivan 42 yaşında kalbine yenildi
Sonraki Haber