NATO Genel Sekreteri Stoltenberg'ten Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Ukrayna teşekkürü

NATO Genel Sekreteri Stoltenberg, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Rusya-Ukrayna krizine siyasi çözüm için desteği ve kişisel çabalarından dolayı teşekkür ettiğini bildirdi.

NATO Genel Sekreteri Jens Soteltenberg, sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulunarak Cumhurbaşkanı Erdoğan'a teşekkür etti.

"MEMNUNİYETLE KARŞILADIK, DİYALOĞA HAZIRIZ"

Stoltenperg paylaşımına "Rusya ve Ukrayna meselesine siyasi bir çözüm bulmak için aktif desteği ve kişisel katılımı için Cumhurbaşkanı Erdoğan'a teşekkür ederim. Ukrayna'ya verdiği güçlü pratik desteği memnuniyetle karşıladım. NATO diyaloğa hazır" sözlerine yer verdi.

ERDOĞAN'IN UKRAYNA ZİYARETİ

Cumhurbaşkanı Erdoğan, geçtiğimiz günlerde Rusya-Ukrayna arasındaki gerilimin tırmanması nedeniyle iki ülke arasındaki tansiyonun düşürülmesi için Ukrayna'ya bir ziyaret gerçekleştirmişti.

"ÜZERİME DÜŞENİ YAPMAYA HAZIRIM"

Cumhurbaşkanı Erdoğan ziyaret sonrasında şu ifadelere yer vermişti:

"Ziyaretimiz münasebetiyle Ukrayna'nın egemenliğine, siyasi birliğine ve toprak bütünlüğüne olan desteğimizi bir kez daha vurguladık. Maalesef Ukrayna ile Rusya ilişkilerinde gerilim gittikçe artıyor. Tansiyonun düşürülmesi için gereken katkıyı vermeye hazır olduğumuzu Sayın Zelenski'ye özellikle belirttik. Kendileri de 'Bu tür bir adımda, üzerime ne düşünüyorsa, bunu yapmaya hazırım. Bana telefon açtığınız anda hemen ertesi gün, iki gün sonra, ne derseniz, nereye diyorsanız ben oraya çıkar gelirim' dedi. Bu konuda liderler seviyesinde bir zirveye veya teknik düzeyde görüşmelere ev sahipliği yapmaya hazır olduğumuzu kendilerine ifade ettik"

Hande Yener Sezen Aksu'nun "Git" şarkısı ile sahneyi salladı! Yalan dizisinde Melike'nin hayalleri bir kez daha suya düştü! TRT Spor yorumcusu Emre Bol'un paylaşımı infiale sebep oldu!
Sonraki Haber