Ne Gemiler Yaktım dizisinde neler oluyor? Ne Gemiler Yaktım oyuncuları kim? Dizi nerede çekiliyor?

Ne Gemiler Yaktım, Ay Yapım imzalı, ilk bölümü 4 Aralık 2023 tarihinde yayımlanan, yönetmenliğini Altan Dönmez'in üstlendiği, senaryosunu Banu Kiremitçi Bozkurt'un kaleme aldığı dram türündeki Türk televizyon dizisidir. Başrollerini Deniz Baysal ve Devrim Özkan paylaşmaktadır.

Dizi, annelikten başka hiçbir ortak noktaları olmayan Yasemin (Deniz Baysal) ve Fidan'ın (Devrim Özkan) yollarının kesişmesiyle başlar. Yasemin, küçük bir kasabada yaşayan, mutlu bir evliliği olan ve bir kızı olan genç bir kadındır. Fidan ise, karanlık bir geçmişin gölgesinde yaşayan, tek başına bir kızı büyütmeye çalışan güçlü bir kadındır.

Yasemin, Fidan'ın kızının okula başlaması için kasabadan ayrılması gerektiğinde, Fidan'dan yardım ister. Fidan, Yasemin'in teklifini kabul eder ve iki kadın, birbirlerinden çok farklı olsalar da, birlikte bir yolculuğa çıkarlar.

Gıda sahtekarları yine iş başında! Sucuğa eşek eti karıştırmışlar 4 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi yaralandı Emekli ve asgari ücret zammı ne kadar olacak? Poşetteki kan insana ait değilmiş İstanbul Boğazı'nda 1 Milyonluk düğün! Hazırlıkları 1 yıl sürdü İtalyanlar Fenerbahçe'nin dünyaca ünlü transferini duyurdu