Ne oldu sana Semih Kılıçsoy? Performansıyla herkesi şaşkına çevirdi, istatistikleri Beşiktaşlıları şok etti: 3 maçta tek isabetli şutu bile yok! Böyle giderse formayı kaptıracak!

Beşiktaş’ın 19 yaşındaki genç yıldızı Semih Kılıçsoy, sezona çok kötü bir giriş yaptı. Teknik direktör Giovanni van Bronckhorst tarafından 3 resmi maça da ilk 11’de başlatılan Semih Kılıçsoy, performansıyla büyük bir hayal kırıklığı yaşattı. Böyle giderse genç yıldız formayı kaptıracak.

SEMİH KILIÇSOY SANA NE OLDU? YOK BÖYLE İSTATİSTİK!

Teknik direktör Giovanni van Bronckhorst ile sezona giriş yapan Beşiktaş, oynadığı 3 resmi maçı da kazanarak müthiş bir başlangıç yaptı. İlk 11’ini oturtan ve üç maça da aynı 11 ile başlayan Hollandalı teknik adam, genç yıldız Semih Kılıçsoy’un performansından memnun değil.

"Türkiye'nin nefretlik ailesi" ile ilgili yeni iddia İşte 19 Eylül 2024 güncel altın fiyatları Aniden oluşabilir... Risk haritası güncelleniyor! ABD medyası yazdı! Lübnan'daki telsizler nasıl patlatıldı? Meteorolojiden birçok il için kuvvetli yağış uyarısı! Okan Buruk'tan Fenerbahçe maçı öncesi sürpriz Dries Mertens kararı