Necla Nazır, Ferdi Tayfur ile Tuğçe Tayfur arasındaki gerilime sessiz kalamadı! Ferdi Tayfur'a sert sözlerle çıkıştı

Usta sanatçı Ferdi Tayfur bir süredir sorunlar yaşadığı kızı Tuğçe Tayfur'un soyadını ticari amaçlı kullanmasına karşı çıkarak suç duyurusunda bulunacağını açıklamıştı. Tuğçe Tayfur, babasının kendisine yönelik "Soyadımı kullanma" sözleriyle ilgili annesi Necla Nazır’ın yaptığı açıklamayı sosyal medya hesabından paylaştı. Nazır, ''Evladımın, torunlarımın rızkını etrafındaki yeğenlerine yedirmem. Seni, evladına düşman bir baba ilan ettiler bunlar." diyerek Ferdi Tayfur'a tepki gösterdi.

Ferdi Tayfur ile Tuğçe Tayfur arasındaki gerilim devam ediyor. Usta sanatçı Ferdi Tayfur'un şarkıcılığı bırakarak kendi kıyafet mağazasını açan kızı Tuğçe Tayfur ile arası açıldı. Haziran ayında ikinci çocuğunu kucağına alan kızına resti çeken usta sanatçı, kızının soyadını ticari amaçlı kullanmasını istemediğini ve konuyla ilgili suç duyurusunda bulunacağını açıklamıştı. Ferdi Tayfur'un 'Soyadımı kullanma, şarkılarımı söyleme' çıkışının ardından Tuğçe Tayfur, "Tayfur soyismini bana leylekler vermedi. Babamsın ya ondan Tayfur soyadım. İsim hakkı talep etmişsiniz. Ben paranızın bittiğini bilseydim eşimle yardımcı olurdum size. Bu işin bir de inanmadığın ahireti var be baba! Tuğçe Aydın olarak devam ederim" ifadelerini kullanmıştı.

Boynunda kanama, çürüme ve sıvılaşma... ABD medyası yazdı! Lübnan'daki telsizler nasıl patlatıldı? O bölgelerde kuvvetli yağış için tedbirinizi alın! İşte o iller... Çağrı cihazları nasıl patlatılıyor? Üç olası senaryo... Yüzünde meymenet bile kalmamış Aniden oluşabilir... Risk haritası güncelleniyor!