Nedim Şener: Türkiye'de de suikastler yapılabilir

SuperHaber programcısı ve Hürriyet gazetesi yazarı Nedim Şener, İran'ın nükleer fizikçisi Muhsin Fahrizade'nin bir suikaste kurban gitmesi ve İsrail'in bunu örtülü bir şekilde üstlenmesinden sonra, Türkiye'de de gazeteci-yazar Uğur Mumcu'nun aynı şekilde İsrail Büyükelçiliğine çağrılıp 'Öldürülmekten korkmuyor musunuz?' sorularına muhatap bırakıldığını ve 17 gün sonra da ilginç bir şekilde suikaste kurban gittiğini yazdı.

Şener, Uğur Mumcu'nun 7 Ocak'ta köşesinden, “(...) Kürtler sömürgeciliğe karşı bağımsızlık savaşı yapıyorlarsa ne işi var CIA ve MOSSAD’ın Kürtler arasında? Yoksa CIA ve MOSSAD, antiemperyalist savaş veriyorlar da dünya bu savaşın farkında değil mi?” diye sorduğunu daha sonra hedefe konulduğunu belirtti.

Şener, daha sonra bir çok defa ölüm tehditi alan Mumcu'nun bu durumu eşine aktardığını söyledi.

İran nükleer programının mimarı Fahrizade'nin ölümünün akıllara o günleri getirdiğini belirten Şener, Türkiye'de de aynı şekilde suikastlere kalkışılabileceğinin altını çizdi.

Nedim Şener'in yazısını okumak izin tıkmalayın...

Bankacılık Düzenleme Kurulu'ndan konut kredileri için düzenleme 'Anneyle ilişki' iddiasını doğruladı! Metin Arolat kimdir, kaç yaşındaydı, nereli, neden hayatını kaybetti?
Sonraki Haber