Nemrut'taki göllerle yıldızların buluşması; gece gökyüzünde şöleni oluşuyor

Önen, “Nemrut Kalderası, yeşil ve mavi tonlardaki irili ufaklı gölleri, yemyeşil ormanları ve büyüleyici jeolojik yapısıyla adeta bir doğa harikası. Burada gökyüzünün berraklığını ve yıldızların ihtişamını çıplak gözle görmek mümkün. Geceleri, bu doğal güzelliklerin üzerinde parıldayan yıldızlar, gökyüzü ile yeryüzü arasındaki uyumu yansıtarak benzersiz bir manzara sunuyor.

Bitlis, ışık kirliliğinin az olduğu ve berrak bir gökyüzüne sahip bir yerdir. Samanyolu Galaksisi'ni ve yüzlerce yıldızı çıplak gözle gözlemleme fırsatı sunmaktadır. Bir teleskop edinildiğinde, uzayın derinliklerindeki galaksileri ve bulutsuları da görebiliriz" dedi.

Rojin Diyarbakır’da toprağa verildi, tabutu kadınlar omuzladı Survivor finalisti, Anadolu Ateşi dansçısı Hasan Yalnızoğlu vefat etti Meteorolojiden o bölgeler için uyarı geldi! İşte il il hava durumu... Dünyanın süper güç ülkeleri belli oldu Ne Suudi Arabistan ne Rusya! En çok petrol üreten ülkeler açıklandı Malatya Belediye Başkanı son durumu açıkladı! Yıkılan bina var mı?