Netflix'in en çok izlenen yapımlarındandı! Squid Game 2. sezonu ne zaman başlıyor?

Netflix’in en çok izlenen yapımlarından olan Squid Game dizisinde yeni sezon heyecanı devam ediyor. Peki, Squid Game 2. sezonunun ne zaman başlıyor? İşte detaylar…

Dünyanın en popüler dijital içerik platformlarından biri olan Netflix’te yayınlanan ilk sezonu ile çok büyük bir başarı yakalayan Squid Game dizisinde yeni bir detay ortaya çıktı. Kısa sürede ilk sezonu ile Netflix’in en çok izlenen yapımlarından biri olmayı başaran Squid Game ilgi çeken senaryosuyla büyük yankı uyandırmıştı.

Netflix’te yayınlanan ilk sezonunun ardından büyük bir hayran kitlesine ulaşan Squid Game, 17 Eylül 2021’de gösterime girmesinin ardından Kasım 2021’de Netflix’in en çok izlenen dizisi olmayı da başarmıştı. 94 ülkede en çok izlenen program haline geldi. 142 milyondan fazla kişi tarafından izlendi.

SQUİD GAME 2. SEZONU NE ZAMAN BAŞLIYOR?

Squid Game dizisinin 2. sezonun geleceğine dair final bölümünde ipuçlarının verilmesinin ardından dizinin hayranları merakla yeni sezonu beklemeye başladı. Dizinin yönetmeni, senaristi ve yapımcısı ise konuya ilişkin önemli açıklamalarda bulunmuştu.

Diziye gösterilen ilgiye teşekkür eden isim, Gi – Hun’un geri geleceğini duyurmuştu. İkinci sezon için hazır olun ifadelerini kullanan yapımcı, Ddakji oynatan takım elbiseli adamın yine görüleceğini ifade etti. Söz konusu açıklamada ise dizinin 2. sezon tarihi ile ilgili bir ifadeye yer verilmedi.

SQUİD GAME KONUSU NEDİR?

Squid Game ya da Türkçe karşılığı ile Kalamar Oyunu, gerilim ve drama türünde bir yapımdır. Maddi zorluklar çeken bir grup insanın 40 milyon dolarlık büyük ödülü kazanmak için birbirleriyle ölümüne mücadelelerini konu alıyor. Tek tek rakiplerini eleyerek sadece bir yarışmacının büyük ödülün sahibi olması sağlanıyor. Benzer bir ada sahip Kore çocuk oyunundan ismini alan dizide yarışmayı kaybedenler hayatlarını kaybediyor.

SQUİD GAME OYUNCULARI KİMLER?

Başarılı oyuncu kadrosuyla da dikkat çeken Squid Game, Park Hae – soo, Lee Jung – Jae, HoYeon Jung, Oh Yeong – su, Anupam Tripathi, Heo Sung – tae, Kim joo – ryoung gibi başarılı oyuncu kadrosuna sahip.

CIA ve MOSSAD Katar'da: Gazze'de sürpriz ateşkes gelişmesi! Tehlike: Ne yiyeceğimize biz değil sosyal medya karar veriyor! Kerem Aktürkoğlu: Tüm hayallerimi gerçekleştiriyorum!
Sonraki Haber