Netflix'in The Good Nurse filmi konusu nedir? Oyuncu kadrosunda kimler var?

Netflix ekranlarında bugün yayınlanacak olan The Good Nurse filmi konusu ve oyuncu kadrosu merak edilerek araştırılmaktadır. Başrollerinde Jessica Chastain ve Eddie Redmayne'in olduğu Netflix'in The Good Nurse filmi konusu nedir? Oyuncu kadrosunda kimler var? İşte filme dair detaylar...

Netflix yeni içerikleri ile kullanıcılarını sevindirmeye devam ediyor. Bugün Netflix'te yayınlanacak olan The Good Nurse filmi Charles Graeber'in 2013 tarihli aynı isimli kitabına dayanarak Krysty Wilson-Cairns tarafından yazılan bir Amerikan dram ve suç filmidir.

Yönetmen koltuğunda Tobias Lindholm'un oturduğu başrollerini Jessica Chastain, Eddie Redmayne ve Kim Dickens'in paylaştığı The Good Nurse filmi konusu nedir? Oyuncu kadrosunda kimler var? İşte detaylar...

NETFLİX'İN THE GOOD NURSE FİLMİ KONUSU NEDİR?

The Good Nurse, ‘Ölüm Meleği’ olarak adlandırılan erkek hemşire Charlie Cullen’in gerçek hikayesini anlatıyor. Charlie Cullen tarihin en yüksek sayıda kurbana sahip olan seri katillerinden biridir. Sorumluluk sahibi bir sağlık hizmetlisi olduğunu düşünülen Cullen aynı zamanda bir aile babasıdır. Ama can alma konusundaki gizli saplantısı onu bir seri katil haline getirir. 16 yıl boyunca New Jersey ve Pennsylvania'daki dokuz hastanede faaliyet gösteren Charlie 300'den fazla kişinin ölümüne neden olur. A War filmi ile En İyi Yabancı Dilde Film Oscar adaylığı kazanan Danimarkalı yönetmen Tobias Lindholm'un ilk İngilizce filmi olacak olan "The Good Nurse", senaryosunda ise Krysty Wilson-Cairns'in imzasını taşıyor.

OYUNCU KADROSUNDA KİMLER VAR?

Jessica Chastain

 Eddie Redmayne

Nnamdi Asomugha

Tim Braun rolünde

Kim Dickens

Kerem Aktürkoğlu: Tüm hayallerimi gerçekleştiriyorum! Yer bilimci Naci Görür, Adana depremi sonrası üstüne basa basa uyardı! MasterChef Türkiye fragmanı yayınlandı! Haftanın kaptanı kim oldu?
Sonraki Haber