Nihal Candan cezaevinde yaşadıklarını anlattı! ''7 vakit namaz kılıyordum''

Dolandırıcılık çetesine üye oldukları iddiasıyla tutuklanan Nihal-Bahar Candan kardeşlerden Nihal, cezaevinde anoreksiya (yiyememe) hastalığına yakalanınca 37 kiloya düşmüş ve sağlık sorunları nedeniyle tahliye edilmişti. Yaklaşık 6 ay cezaevinde kalan Nihal Candan'ın tahliyesi tartışmalara yol açmıştı. YouTube'da katıldığı bir yayında cezaevinde yaptığı ibadetleri açıklayan Nihal Candan, 7 vakit namaz kıldığını söyledi.

Katıldıkları moda programı ile isimlerini duyuran Bahar ve Nihal Candan kardeşler suç örgütü üyeliği ve kara para aklama iddiaları gibi suçlamalarla 16 Kasım 2023 tarihinde tutuklanmıştı.

Dolandırıcılık ve kara para aklama suçlamasıyla 5.5 ay önce tutuklanan kardeşlerden Nihal Candan'ın anoreksiyaya yani bilinen adıyla yemek yememe hastalığına yakalanıp 37 kiloya kadar düşmüştü.

Anoreksiya teşhisiyle tahliye edilmesinden sonra ilk günü ailesiyle geçirdiğini anlatan Nihal Candan, ikinci günde sokağa çıkmış ardından soluğu bir dönem hiç çıkmadığı kuaförde almıştı.

Büyük kurnazlık: Narin cinayetinde deliller bakın nasıl karartılmış! Galatasaray Avrupa Ligi'nde çeyrek finalde! Resmen açıkladılar Narin Güran'ın dereden çıkarılma anı ortaya çıktı! Narin'in 19 gün neden bulunamadığı ortaya çıktı! Narin Güran cinayetindeki 18 dakikalık sır perdesinde neler yaşandı? Meteorolojiden birçok il için kuvvetli yağış uyarısı!