Nihal Candan'ın eşi Mehmet Faruk Çiçek kimdir, kaç yaşında, ne iş yapıyor?

Kara para aklama iddialarının ardından tutuklanan Candan kardeşlerden Nihal Candan'ın gizli evliliği ortaya çıktı. Bu gelişmenin ardından Nihal Candan'ın eşinin kim olduğu ve ne iş yaptığı merak ediliyor. Peki, Mehmet Faruk Çiçek kimdir, ne iş yapıyor, kaç yaşında? İşte Mehmet Faruk Çiçek hakkında merak edilenler...

Suç örgütüne üye olma, kurma ve suçtan kaynaklanan mal varlığı değerlerini aklama suçlarından dolayı hapis cezasına çarptırılan Candan kardeşlerin, Bahar ve Nihal Candan'ın magazin dünyasında sessizce gerçekleşen evlilikleri dikkat çekiyor. Nihal Candan'ın, suç örgütü ile ilgili tutuklanan kardeşi Bahar Candan'la birlikte hapse girmesiyle ortaya çıkan bu olay, merak konusu oldu. Peki, Nihal Candan'ın eşi Mehmet Faruk Çiçek kimdir, kaç yaşında, ne iş yapıyor?

NİHAL CANDAN VE MEHMET FARUK ÇİÇEK  EVLİ Mİ?

Tutuklandığını öğrenince sinir krizi geçiren Nihal Candan'ın, 4 ay önce iş adamı Mehmet Faruk Çiçek ile gerçekleştirdiği evliliği, medyanın dikkatini çekti. Ancak, evliliğine dair sosyal medya hesaplarından herhangi bir paylaşım yapmayan Candan'ın, sessiz bir şekilde nikah masasına oturduğu ortaya çıktı. Çiftin nikah şahitleri, Candan kardeşlerin anne ve babası oldu.

MEHMET FARUK ÇİÇEK KİMDİR?

Mehmet Faruk Çiçek, iş adamı ve sosyal sorumluluk projeleri ile tanınan bir isimdir. Ancak, evlilikle ilgili detaylı bilgilerin yanı sıra Çiçek'in kariyeri, iş dünyası ile ilişkisi ve sosyal projelerdeki rolü gibi konular hakkında daha fazla bilgi edinmek için ayrıntılı bir araştırma gerekmektedir.

Nihal Candan'ın evliliğine dair sessizliği ve Mehmet Faruk Çiçek'in süreç boyunca eşini yalnız bırakması, medya ve kamuoyunda merak konusu oldu. Çiçek'in, gözaltı sürecinde evdeyken ve işlemlerden sonra serbest bırakıldığında eşine destek olmamış olması, olayın duyulmasından sonra birçok soru işaretini beraberinde getirdi.

MSB duyurdu: 57 kilo uyuşturucu madde ele geçirildi Ömer Çelik: Cenazeler siyasi partilerin nutuk atacağı yer değil İsrail onu bulamıyor: Hamas Lideri Yahya Sinwar'ın sırrı belli oldu!
Sonraki Haber