Nihal Candan’ın eski sevgilisi polisten inanılmaz iddialar! “Ketaminli sigara ile öldürülecektik”

“Sazan Sarmalı Davası” tutuklu sanıklarından Onur Apaydın avukatı aracılığı ile mahkemeye bir dilekçe verdi. Eski polis olan Apaydın dilekçesinde,100 milyonu aşan dolandırıcılık olayını ihbar etmek istediğini ancak suç örgütünün kendisini ve Nihal Candan’ı “ketaminli”sigara ile öldürmek istediğini iddia etti.

Kamuoyunda “Candan Kardeşler” olarak bilinen sosyal medya fenomenlerinden Nihal Candan’ın eski sevgilisi Onur Apaydın’dan,şok edici itiraflar ve inanılmaz iddialar geldi.


ESKİ POLİS ONUR APAYDIN YAPTIĞI İTİRAFLARLA ÖRGÜTÜ DEŞİFRE ETTİ

Geçtiğimiz günlerde anoreksiya nervozaya (yemek yememe hastalığı) yakalandığı için cezaevinden tahliye edilen Nihal Candan’ın tutuklu eski polis sevgilisi Onur Apaydın’ın cezaevinden çeşitli itiraflarda bulunduğu ortaya çıkmıştı.

Apaydın’ın avukatı Nihat Nuri Akar’a yaptığı itiraflarında büyük dolandırıcılık olaylarının arkasındaki suç örgütü ile liderini açıkladığı öğrenilmişti.

 ”Biz kullanıldık” diyen Onur Apaydın “Bu örgüt Ümit Saral’ın “Sarallar” örgütüdür. Ben Nihal Candan’ın öldürülmesi ile tehdit edildim.Biz az kalsın otelde öldürülecektik. Ben,Nihal ve Bahar Candan suçsuzuz.Yani biz kullanıldık. Belki hatalarımız olmuştur,ama suçumuz yoktur.” ifadelerini kullanmıştı. 

“KETAMİN ENJEKTE EDİLMİŞ SİGARA İLE ÖLDÜRÜLECEKTİK”

“Sazan Sarmalı Davası” tutuklu sanıklarından Onur Apaydın avukatı aracılığı ile mahkemeye verdiği dilekçesinde bir başka iddialarda bulunduğu ortaya çıktı. 

Onur Apaydın’ın dilekçesinde 100 milyonu aşan dolandırıcılık olayını polis ihbar etmek istediğini ancak suç örgütünün kendisini ve Nihal Candan’ı “ketaminli”sigara ile öldürmek istediğini iddia etti.

Apaydın dilekçesinde, ”Bu olaylardan rahatsızlığımı dile getirip, bu olayların bu şekilde devam etmesi durumunda gidip her şeyi polise bildireceğimi söyledim.Orada bana karşı büyük tepkiler oldu.Ümit Saral‘ın alacağı olduğunu,alamaması durumunda benim ve ailemin sorumlu tutulacağı söylendi. 26-27 Mart gibi bana ve Nihal’e misafirliğe gittiğimiz Le Meridian isimli otelde, benimle birlikte orada bulunan Samet Balkanlı tarafından sigaramıza enjekte edilmiş (ketamin) diye bilinen ilaç verilerek, Nihal ile birlikte korona olduğumuz gerekçesiyle 614 (616 nolu oda da olabilir) nolu izolasyon odasına alınıp, Samet Balkanlı ile sonrasında odaya gelen Mesut Taşkın,Emin Canbay tarafından silahlı ve sözlü tehdide maruz kalıp, neredeyse ilacın etkisi ile intihara sürükleniyorduk. Çıkmamıza izin vermiyorlar, aracın içinde otelin kapısında bekliyorlardı. Beni almalarını istedim. Beni oradan öz abim Erdoğan ile oğlu SametcanApaydın kurtardı.Nihal’i ise gecenin bir yarısı korkuyla gelen babası Hakan ile annesi Umut Candan kurtarmıştır.” itiraflarda bulundu. 

KETAMİN MADDESİ NEDİR?

Ketamin, esas olarak anesteziyi başlatmak ve sürdürmek için kullanılan bir ilaçtır. Ağrı kesimi, sedasyon ve hafıza kaybı sağlarken alan kişiyi trans benzeri bir duruma sokar. Diğer kullanımları arasında kronik ağrı, yoğun bakımda sedasyon ve depresyon vardır.

TikTok yöneticileri ABD mahkemesinde! İşte detaylar... MSB duyurdu: 57 kilo uyuşturucu madde ele geçirildi Ömer Çelik: Cenazeler siyasi partilerin nutuk atacağı yer değil
Sonraki Haber