Nikahta gözler onları aradı! Pınar Deniz'in ailesi vize engeline takıldı

1,5 aylık hamile olan Pınar Deniz ile Kaan Yıldırım, 17 Eylül'de Roma'da nikah masasına oturdu. Nikahta gözler Pınar Deniz'in ailesini aradı. Havalimanında konuyla ilgili konuşan güzel oyuncu, ailesinin vize alamadığı için törene katılamadığını söyledi.

1,5 aylık hamile olan Pınar Deniz ile Kaan Yıldırım, 17 Eylül'de Roma'da nikah masasına oturdu. Ünlü çiftin gelinliği ve damatlığı beğeni topladı. Pınar Deniz ile Kaan Yıldırım'ın nikah karelerine beğeni ve yorum yağdı. Öte yandan ünlü çiftin gelinlik ve damatlık fiyatı da ortaya çıktı. Deniz'in gelinliğinin 165 bin, Yıldırım'ın damatlığının 350 bin TL olduğu öğrenildi.

PINAR DENİZ'İN AİLESİNE VİZE ENGELİ!

Nikahtan hemen sonra Türkiye'ye dönen çift, havalimanında kamera karşısına geçti. Muhabir Online muhabirine konuşan Pınar Deniz, "Çok seremoni sevmediğimiz için yurt dışında olsun, sevdiklerimiz yanımızda olsun istedik. Benim ailem vize probleminden dolayı gelemediler, çok hızlı bir kararla en müsait Roma olduğu için karar verdik ve yaptık" ifadelerini kullandı. İkili Türkiye'de bir düğün yapmayacaklarını da dile getirdi.

Alper Kul'un Güldür Güldür Şov'dan ayrılma sebebi ortaya çıktı! İsrail'in bomba yağdırdığı güney Lübnan alev topuna döndü! Bazı fakülte, yüksekokul ve enstitüler kapatıldı, yenileri açıldı...
Sonraki Haber