NOW ekranlarında pes dedirten yalan! CHP'li Gökhan Günaydın: Demirtaş hükümlü değil!

Özgür Özel'in Selahattin Demirtaş ziyaretine gelen eleştirilere tepki gösteren CHP'li Gökhan Günaydın'ın Selahattin Demirtaş yalanı pes dedirtti. Canlı yayına katılan Günaydın, Demirtaş'ın hükümlü olmadığını iddia etti. 

This browser does not support the video element.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin Meclis açılısında DEM Partililerle selamlaşmasının ardından başlayan süreç 6 gün önce yaptığı Öcalan çağrısı ile dikkat çeken bir boyuta ulaştı. 

MHP lideri Bahçeli geçen hafta partisinin grup toplantısında teröristbaşı Abdullah Öcalan'a çağrı yaparak "Şayet teröristbaşının tecridi kaldırılırsa, gelsin TBMM DEM Parti grup toplantısında konuşsun. Terörün tamamen bittiğini ve örgütün lağvedildiğini haykırsın." dedi. 

CHP'Lİ GÖKHAN GÜNAYDIN'DAN SELAHATTİN DEMİRTAŞ YALANI

Bahçeli'nin Öcalan çıkışı sonrası bugün NOW ekranlarına çıkan CHP Grup Başkanvekili Gökhan Günaydın şoke eden ifadeler kullandı. 

HAKKINDA BİR CEZA YOKMUŞ...

CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in Selahattin Demirtaş ziyaretine gelen eleştirilere tepki gösteren Günaydın, 2016'dan beri Edirne Cezaevi'nde tutuklu bulunan HDP eski Eş Başkanı Selahattin Demirtaş'ın hükümlü olmadığını iddia etti. 

"Selahattin Demirtaş bir mahkemeden ceza almadı." diyen Günaydın "9 yıldır tutuklu olarak yargılanıyor, hakkında bir ceza yok.” ifadelerini kullandı. 

DEMİRTAŞ 42 SENE CEZA ALDI

Televizyon kanalında alenen yalan söyleyen Günaydın'a SuperHaber olarak hatırlatalım. 

Demirtaş devletin birliğini ve ülke bütünlüğünü bozmaya yardım suçu dahil münferit suçlardan 42 sene ceza aldı. 

Selahattin Demirtaş'ın kesinleşmiş cezaları arasında, terör örgütü propagandası yapmak ve halkı kin ve düşmanlığa tahrik etmek gibi suçlamalardan kaynaklanan hapis cezaları bulunmaktadır.

SELMAN ÖĞÜT'TEN GÜNAYDIN'A TEPKİ 

Hukukçu Selman Öğüt de Günaydın'ın yalanlarına tepki göstererek "Pes artık! CHP'lilerin Demirtaş aşkı ne yalanlar söyletiyor." ifadelerini kullandı. 

Sosyal medyayı sallayan karşılaştırma 1.5 yaşındaki Yusuf bebek 2. kattaki balkondan düştü Adana'da kuyumcu soygunu kamerada; tabancayla vurup bilezikleri çaldı Ağıralioğlu'nun parti lansmanında coşkulu kalabalık Takıntılı komşu çocuğu genç kızı boynundan bıçaklayıp kaçtı Adana ve çevre illerde görüldü: Dev meteor böyle düştü!