NOW ekranlarında yayınlanacak! Ebru Şahin ve Murat Yıldırım'ın yeni dizi projesi belli oldu...

Murat Yıldırım ve Ebru Şahin yeni bir projede bir araya geliyor. TMC Film, yeni sezon için hazırlanıyor. Murat Yıldırım ve Ebru Şahin dizi sektöründe büyük ses getirecek bir projeye imza atacak. Daha önce pek çok diziyi izleyici ile buluşturan TMC Film, bu kez iki ünlü oyuncu Ebru Şahin ve Murat Yıldırım'ı aynı projede birleştiriyor. İşte o proje...

Yeni sezonda yayınlanacak diziler için hazırlıklar tüm hızıyla sürerken, TMC Film'in iddialı ve çok konuşulacak dizisi, ülkemizin yanı sıra dünya genelinde de büyük bir hayran kitlesine sahip olan Ebru Şahin ve Murat Yıldırım’ı başrollerde buluşturacak. Başarılı olan oyuncular her projelerinde oldukça titiz seçimler yapmalarıyla biliniyor.

İZLEYİCİ HEYECANLI

Birsen Altuntaş'ın haberine göre, Now TV'de yayınlanacak olan bu sürpriz dizide, Ebru Şahin "Nazlı", Murat Yıldırım ise "Demir" karakterlerini canlandıracak.

Sürprizlerle dolu ve nefes kesici bir hikâyeye sahip olan dizinin konusu ve oyuncu kadrosuna dair ayrıntılar şimdiden merakla bekleniyor.

HANGİ PROJELERDE YER ALIYORLAR?

Murat Yıldırım şuan TRT1'de yayınlanan Teşkilat dizisinde rol alıyor. Ebru Şahin ise Blu TV'de yayınlanan Prens dizisi kadrosunda yer alıyor.

Fenomen Kübra Aykut 5'inci kattan atlayarak intihar etti ''İhracat engelleri kaldırılmalı'' Meteorolojiden o il için kuvvetli yağış uyarısı!
Sonraki Haber