O anlar kaydedildi! Ümraniye'de denetim noktasında polise saldırı! 1 polis yaralı!

Ümraniye'de polisin denetim noktasında silahlı saldırı gerçekleşti. Polis tarafından durdurulan şüphelinin açtığı ateş sonucu 1 polis yaralandı. Şüpheli ekipler tarafından yakalanarak gözaltına alınırken, şüphelinin silahlı saldırısı ve polisin karşılık verdiği anlar güvenlik kamerasına yansıdı.

Ümraniye Ihlamurkuyu Mahallesi Petrol Yolu Caddesi üzerinde trafik polisleri denetim noktasında çalışma yaptığı sırada oraya gelen bir kişiyi kontrolden geçirirken, şüpheli tarafından ateş açıldı. Bu sırada bir kadın trafik polisi yaralandı. Şüpheli ise denetim noktasındaki polisler tarafından yakalanarak gözaltına alındı. Yaralı polis, Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

Öte yandan saldırı anına ait hareketlilik ise güvenlik kamerası görüntülerine yansıdı. Polisin şüpheliyi etkisiz hale getirmeye çalıştığı anlar yer alırken, bu sırada şüphelinin ateş açtığı ve polisin de karşılık verdiği anlar yer aldı. Şüpheli ateş açarak kaçarken, yaralanan polisin yanına ise diğer arkadaşları koşarak geldi.

Ümraniye'de denetim noktasında polise saldırı! 1 polis yaralı! Zelenskiy'i korkutan açıklama: Ukrayna topraklarından vazgeçecek! ABD’den Türkiye’ye S-400 ile ilgili yeni teklif!
Sonraki Haber