O lanetli mezara dokunan herkes ölüyor!

Tutankamon’un ölümünden yaklaşık 3 bin yıl sonra Avrupa'nın zenginleri, evlerini Eski Mısır’dan kalma eserlerle doldurmaya merak sarıp başkentin çevresindeki gömü alanlarını birer birer kazmaya başlamışlardı.


Bu kişilerden biri de Lord Carnarvon'du. 1907'den itibaren, Lord Carnarvon yürüttüğü kazıları yönetmesi için Howard Carter'ı işe almış ve ikili bu kazı çalışmaları sırasında nispeten başarıya ulaşmıştı. Ancak en büyük başarıları çok daha sonra ve biraz da Howard Carter'ın inadı sayesinde gelecekti. Lord Carnavron, kazıları bitirme planları yaparken Carter kendisini bir süre daha kalmaya ikna etmişti. Muhtemelen Carter'ın içgüdüleri ona devam etmesini söylüyordu, ki bir süre sonra bu hislerinde yanılmadığı ortaya çıktı. Carter büyük bir keşfe imza atmış ve 5398 eşyayla birlikte gömülen genç firavun Tutankamon'un mezarına ulaşmayı başarmıştı...

SGK uzmanı "kesin konuşuyorum" diyerek asgari ücret tahminini duyurdu! Altın fiyatları yeni haftaya yükselişle başladı! Sinan Ateş'in avukatı değişti... O avukat SuperHaber'e konuştu! Meteorolojiden 12 il için kuvvetli yağış uyarısı! Kiracısının 8 yaşındaki torununa cinsel istismar Fenerbahçe duble yaptı, zirveye bir adım daha yaklaştı!