O lanetli mezara dokunan herkes ölüyor!

Kazılar devam ettiği sırada Carter'ın kafeste beslediği kanaryayı kobra yılanı yemişti ve olayı duyan işçiler Mısır hükümdarlığının simgesi olan kobra yılanının bu şekilde ortaya çıkmasını belanın habercisi olarak yorumladılar.


Lord Carnavron'un rahatsızlanıp ölmesi de bu duruma tuz biber ekmişti. Hasta bakıcı lordun öldüğünü ilan ettiği sırada elektrikler kesilmiş, aynı saatlerde Carnavrondun İngiltere'deki şatosunda yaşayan köpeği titreyip ulumaya başlamıştı. İşin garip tarafı bir süre sonra köpek de ölmüştü. Lordun ölüm sebebinin kan zehirlenmesi olduğu söylendi. Howard Carter mezarın lanetli olmadığını söylüyordu. Ancak Tutankamon'un mezarını ziyaret eden arkeolog ve turistlerden bazıları da kısa bir süre sonra hastalanarak öldüler. Bunların hepsi yalnızca bir tesadüf olabilir miydi?

SGK uzmanı "kesin konuşuyorum" diyerek asgari ücret tahminini duyurdu! Sinan Ateş'in avukatı değişti... O avukat SuperHaber'e konuştu! Faiz oranları güncellendi, 100 bin TL'nin aylık getirisi değişti! Altın fiyatları yeni haftaya yükselişle başladı! Kiracısının 8 yaşındaki torununa cinsel istismar Meteorolojiden 12 il için kuvvetli yağış uyarısı!