O lanetli mezara dokunan herkes ölüyor!

Bütün bu ölümlerin sebebinin havalanan tozlardaki bakteriler olduğu öne sürüldü. Bilim insanı Alfred Lucas ise bazı bakteri örneklerini inceleyerek bir tanesi dışında diğerlerinin zararsız olduğunu söyledi.

Bir süre mezar duvarlarını kaplayan mantarın bir alerjiye neden olduğu sanıldı, lakin bu da kanıtlanamadı. Eski Mısırlıların çok etkili zehirler ürettikleri biliniyordu. Açılan tüm mezarlarda böyle zehirler arandı ama bulunmadı. Üstelik mezarla bir şekilde ilgisi olan ya da ziyaret eden kişiler birer birer ölmeye devam ediyordu. Bu ölümler içerisinde belki de en ilginç olanı firavunun mezarındaki eserlerin müzede sergileneceği bölümün müdürü Dr. Gamaleddin Mehrez'in ölümüydü. Lanetin gerçek olmadığını, hayatı boyunca mezarlarla ve mumyalarla uğraşan biri olarak hala yaşamaya devam ettiğini söyleyen Mehrez, bu sözlerinin ardından yaklaşık dört hafta sonra hayatını kaybetti.

SGK uzmanı "kesin konuşuyorum" diyerek asgari ücret tahminini duyurdu! Faiz oranları güncellendi, 100 bin TL'nin aylık getirisi değişti! Sinan Ateş'in avukatı değişti... O avukat SuperHaber'e konuştu! 8 yaşındaki Ezgi'yi plajda oynarken kum yuttu Altın fiyatları yeni haftaya yükselişle başladı! Kiracısının 8 yaşındaki torununa cinsel istismar