Öğrenci servisi ile belediye otobüsü çarpıştı: Çok sayıda yaralı var

Malatya'da öğrenci servis aracı ile halk otobüsünün çarpışması sonucu aralarında öğrencilerin de olduğu çok sayıda kişi yaralandı. Sabah saatlerinde ise midibüs ile çarpışan otomobilin sürücüsü Doğan Şahin (54) hayatını kaybetti.

Malatya'nın Battalgazi ilçesinde facianın eşiğinden dönüldü. Hanımın Çiftliği Mahallesi'nde meydana gelen kazada, Malatya Büyükşehir Belediyesine bağlı halk otobüsü ile öğrenci servisi çarpıştı.

Feci kazanın ardından olay yerine çok sayıda sağlık, polis, itfaiye ve AFAD ekibi sevk edildi. Kazada aralarında öğrencilerin de olduğu çok sayıda kişi yaralandı.

MALATYA'DAKİ İLK KAZADA 1 KİŞİ ÖLDÜ

Malatya'dan gelen günün ilk kaza haberinde ise yolcu otobüsü ile otomobil çarpışmış, otobüs şoförü Doğan Şahin (54) hayatını kaybetmişti.

Kaza, 06.15 sıralarında Malatya-Sivas karayolu Kendirli mevkiinde meydana geldi. İddiaya göre Sivas istikametinde gelen O.U. idaresindeki 23 ADL 080 plakalı yolcu otobüsü ile karşı yönden gelen Doğan Şahin'in (54) kullandığı 44 ABT 373 plakalı otomobil kavşakta çarpıştı.

Feci kazada otomobil sürücüsü ile otobüste yolcu olarak bulunan K.G. yaralandı. İhbar üzerine bölgeye polis ile sağlık ekipleri sevk edilirken, hastaneye kaldırılan yaralılardan otomobil sürücüsü Doğan Şahin hayatını kaybetti.

TURKCELL İŞTECELL Mustafa Sandal Özgür Özel'i hedef aldı: "Muhalefet liderinin derdi ne" MasterChef'ten elenen Ayşe'nin başına talih kuşu kondu!
Sonraki Haber