Okan Buruk 3 oyuncunun biletini kesti! Wilfried Zaha ile beraber onlar da gidiyor: Galatasaray'ın son maçına ilk 11'de çıkmışlardı

Galatasaray'da Wilfried Zaha'nın ayrılığı beklenirken, bu ayrılıkların Fildişili yıldızla sınırlı kalmayacağı öğrenildi. Teknik direktör Okan Buruk, Wilfried Zaha'nın dışında 3 ismin daha biletini kesti ve ayrılmaları için rapor verdi. Okan Buruk'un üzerini çizdiği bu 3 isimden 2'si son maçta ilk 11'de yer almışlardı.

OKAN BURUK 3 İSMİN ÜZERİNİ ÇİZDİ

Galatasaray teknik direktörü Okan Buruk, Wilfried Zaha'nın ayrılığıyla birlikte 3 ismin daha biletini kesti. Son maçta ilk 11'de çıkan 2 ismin de bulunduğu bu 3 futbolcuyla yolların ayrılması bekleniyor.

15 çocuk ölümünden 9'u Güran ailesinden! Çarpıcı liste... Metin Arolat bu fotoğraftan sadece ben kaldım demişti... Çalışan emekliler dikkat! Maaşınız kesintiye uğrayabilir... Mevduat faizlerinde oran değişti! İşte 1 Milyon TL'nin aylık getirisi Tahminler değişti! En düşük emekli ve memur maaşları ne kadar olacak? Victor Osimhen'in Galatasaray'a transferinin perde arkası aralandı!