Oktay Kaynarca'nın "Türkiye milliyetçisiyim" sözlerinden sonra Altın Bozkurt ödülünü geri istediler!

Zafer Partisi Genel Başkan Yardımcısı Seyit Yücel, Kaynarca'nın bu sözlerine sert tepki gösterdi. Yücel, "Kimsenin tanımadığı vasat biriyken, dizi ile gelen şöhret ve paranın konuşturduğu bu zat 'Türkiyeli' modasına uymuş, utanmadan konuşuyor. Türk milletinin sağladığı imkanlar gözüne dizine dursun" şeklinde konuştu.

Kaynarca, bu sert yorumlara aynı sertlikle yanıt verdi: "Eli sopalı ağzı salyalı, değnekçi yargısız infazcılar... Biliyorum okumak sizin işiniz değil, siz size işaret edilene bilginiz olmadan saldırmayı seçersiniz. Ama belki merak edersiniz diye tavsiye ederim okuyun. Milliyetçiliğin sadece kendi bildiği olduğunu savunanlara ithafen; bunu da anlamazsanız yapımcılığını yaptığım 'Ben Bu Cihana Sığmazam' dizisinin ilk bölümünü seyredin" dedi.

Oktay Kaynarca, açıklamalarını şu şekilde sürdürdü: "'Ben bölge milliyetçiliğini sevmem, ülke milliyetçiliğini severim, şuralıyım buralıyım, oradan adam çıkmaz buradan adam çıkmaz klişelerinden hoşlanmam. Her yerden adam çıkar, dolayısıyla ben Türkiyeliyim' cümlemi eğip büküp elinde değnekle saldıracak insan bekleyen değnekçilere cevaben; sözüm ona değnekçilik yaparak beklediğiniz yerlerin nöbetini sizler iki kitap okumamış tatlı su milliyetçilerinin dolmuşlarına binmeden çok önce tutuyorduk hâlâ da tutuyoruz. Evet Türkiyeli bir Türküm ve Türk olmaktan her daim gurur duydum ve dünyanın başka hiçbir yerinde yaşayamayacağımı düşünürüm."

"Adalet tecelli edecek. Bundan hiç şüpheniz olmasın" Meteorolojiden 3 il için kuvvetli yağış uyarısı! Akbank'ta hesabı olan soyuluyor! İşte 20 Eylül 2024 güncel altın fiyatları Kerem Aktürkoğlu, şova Şampiyonlar Ligi'nde de devam etti! ABD ve 4 ülkeden Orta Doğu kararı! Resmen duyurdular...