Öldüğü doğrulanmıştı! Prigojin hakkında şoke eden iddia: İntikam için geri mi dönecek?

Rus paralı asker grubu Wagner lideri Prigojin, geçtiğimiz günlerde içinde bulunduğu helikopterin düşmesi sonucu hayatını kaybetti. Prigojin'in ölümü şüpheleri beraberinde getirirken Rusya, ölüm haberini doğruladı. Ancak İngiliz Daily Mail gazetesinde yer alan bir haberde Prigojin'in ölmediği ve intikam için geri döneceği iddia edildi. Yayınlanan pasaport ve fotoğraflar ise akıllarda soru işaretlerine neden oldu. İşte detaylar...

'Wagner'in lideri Prigojin ölmedi mi?' sorusu kafaları kurcamaya devam ediyor.

Rusya Prigojin'in uçak kazasında öldüğünü doğrulasa da uluslararası basında aksi yönde iddialar mevcut. Rus uzmana dayandırılan bir haberde, Prigojin'in ölmediği ve yakın zaman da yeniden ortaya çıkacağı iddia edildi. Yayınlanan pasaport ve fotoğraflar ise akıllarda soru işaretlerine neden oldu.

RUS UZMANDAN ''PRİGOJİN ÖLMEDİ'' İDDİASI!

Sabah Gazetesi'nin haberine göre; İngiliz Daily Mail, Prigojin'in ölmediğini öne sürdü. Rus uzmana dayandırılan haberde Prigojin'in intikam için geri döneceği iddia edildi.

Moskova'nın önemli kurumlarından Uluslararası İlişkiler Enstitüsü'nün eski profesörü olan ve çok sayıda casus ve diplomat yetiştiren Dr. Solovey, Prigojin'in "Hayatta, iyi durumda ve özgür" olduğunu belirtti.

Prigojin'in şimdi bir intikam planladığı da iddiaları arasında yer aldı. Dr Solovey, Rus yetkililerin Prigojin'in DNA'sının Tver bölgesinde kaza mahallinde bulunduğuna yönelik açıklamalarının gerçeği yansıtmadığını ileri sürdü.

"Rus yetkililer enkaz alanında Prigojin'in DNA'sını bulmadı. Uçak içeriden patlamadı" ifadelerini kullanan Dr Solovey, Prigojin'in 1.7 milyar dolarlık Bitcoin'e sahip olduğu bunu Rusya'ya yeniden saldırmak için kullanacağını iddia etti.

PASAPORT VE FOTOĞRAFLAR TARTIŞMAYA NEDEN OLDU!

Haberde, Prigojin'in dublorüne ait olduğu belirtilen pasaport ve fotoğraflar da paylaşıldı. Prigojin'in Afrika ve Orta Doğu'da sıklıkla peruk ve takma sakal takarak dolaştığı hatırlatıldı.

TCMB Piyasa Katılımcıları Anketi sonuçları yayımlandı "Bu son sigaram komiserim" dedi ve atladı Özgür Özel ile ilgili yasak aşk iddiaları sizin ofisinizden mi çıktı?
Sonraki Haber