“Dusan Tadic yürüyerek oynuyor! Sebastian Szymanski uzun zamandır ortalarda yok! İsmail Kartal’ın kafası çok karışık, bu sonuç büyük travma yaratır”

Süper Lig’in 25. hafta maçında Alanyaspor ile evinde 2-2 berabere kalan Fenerbahçe, liderliği Galatasaray’a kaptırdı. Maç sonu yorumlarda bulunan Ömer Üründül, Dusan Tadic ve Sebastian Szymanski’ye yüklendi. Ömer Üründül, Dusan Tadic ve Sebastian Szymanski’nin ortalıkta görünmediklerini söyledi.

ÖMER ÜRÜNDÜL: “DUSAN TADIC YÜRÜYOR, SEBASTİAN SZYMANSKİ ORTALARDA YOK!”

Süper Lig’in 25. hafta maçında Fenerbahçe sahasında Alanyaspor ile sürpriz bir şekilde 2-2 berabere kaldı ve liderliği Galatasaray’a kaptırdı. Maç sonu yorumlarda bulunan duayen yorumcu Ömer Üründül, İsmail Kartal, Dusan Tadic ve Sebastian Szymanski’yi hedef aldı.

Abdülkerim Bardakcı'nın Galatasaray'daki geleceği için karar verildi Tek başına kalabalığın önünde durdu Benzine indirim geldi, tabelalar değişti! İşte güncel fiyatlar Tarım Kredi Market, bakliyat, makarna, un ve salçalarda indirim yaptı! 2 sigara grubuna daha zam geldi Galatasaray'da Barış Alper Yılmaz'a yüzde 750 zam yapılacak