Önce İsmail Kartal ardından Ali Koç'a transfer operasyonu! Yıldız futbolcu gizli gizli Atina'ya gitmiş

Livakovic transferiyle kaleci problemini çözen Fenerbahçe'de sıcak gelişmeler yaşanıyor. 'Kontra' programında yaptığı açıklamalarla dikkatleri üzerine çeken Sercan Hamzaoğlu, takımdan ayrılacak oyuncuları duyururken, ünlü yorumcunun İsmail Kartal'dan izin alarak gizli bir şekilde transfer operasyonu yürüten futbolcuyu deşifre etmesi ise camiada bir hayli ilgi uyandırdı.

Ryan Kent, Dzeko, Djiku, Umut Nayir, Bartuğ Elmaz, Becao, Tadic, Szymanski, Cengiz Ünder, Fred, Mert Müldür'den sonra Livakovic bombasını patlatan Fenerbahçe'de 6 numara arayışları devam ederken kulübe yakın muhabirlerden Sercan Hamzaoğlu'nun takımdan ayrılacak oyuncuları açıklaması büyük dikkat topladı.

Akıllara Uraz Kaygılaroğlu'nun sergi için verdiği pozlar geldi! İkbal ve Ayşenur son yolculuğuna uğurlandı Tarım Kredi'den rafları indirimle dolduracak yeni Ekim fırsatları! Katilin annesi mahkemede "iyi ki yapmışlar" dedi Yavuz Bingöl ile Nilşah Ağaoğlu evleniyor! Nikah şahitlerini açıkladı Kan donduran itiraflar: Oraya seni öldürmeye gelmiştim