Orhan Gencebay'ın oğlu Altan Gencebay evlendi! Düğüne babasını davet etmedi

Usta sanatçı Orhan Gencebay'ın oğlu Altan Gencebay, dün sade bir nikah töreniyle üniversite aşkı Berna Arduç ile evlendi. Gencebay, nikâha davet edilmedi. Konuyla ilgili olarak ünlü sanatçı Orhan Gencebay'ın eşi Sevim Emre açıklama yaptı.

2021'de, 23 yıllık eşi Eda Edgü'den boşanan 54 yaşındaki Altan Gencebay, üniversite aşkı ile nikah masasına oturdu. Gencebay, bir süredir aşk yaşadığı sevgilisi Berna Arduç ile evlendi.

Çift, Beykoz'daki bir mekânda hayatlarını birleştirdi. Altan Gencebay, eşiyle yer aldığı fotoğraflarını sosyal medya üzerinden; "Sağlıkla, huzurla, mutlulukla, saygıyla ve sevgiyle nasip olan kısmetimizle, her şeyin hayırlısı ve kolayıyla nice güzel günleri yaşamak dileğiyle sevgilim" notunu düşerek paylaştı.

ORHAN GENCEBAY DÜĞÜNE DAVET EDİLMEDİ

Orhan Gencebay ile Azize Gencebay ile evliliğinden dünyaya gelen Altan Gencebay, iddialara göre babasını nikaha davet etmedi. Sevim Emre; konuyla ilgili olarak; "Orhan bey ile nikâhtan haberimiz yoktu. Sade bir törenle evlenmişler" dedi.

Altan Gencebay'ın, Eda Edgül ile evliliğinden babasının adını taşıyan 23 yaşında Orhan Efe adında bir oğlu var.

Galatasaray maçı öncesi skandal paylaşım! Ayasofya ne alaka? Emeklilikte köklü değişimler masada! CHP'de akraba atamalarına devam: Çankaya hanedanlığı kurulmuş!
Sonraki Haber