Orta gelirli vatandaşlara konut kampanyası iki bakan tarafından bugün açıklanacak! Ziraat Bankası, Halkbank ve Vakıfbank kredi faiz oranları düşecek mi?

Dar gelirli aileler için hazırlanan ve Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut kampanyası olarak nitelendirilen TOKİ Sosyal Konut Projesi'nin ardından, orta gelirli vatandaşlar için de bir konut kampanyası yapılacak. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı ile Hazine ve Maliye Bakanlığı’nın ortak hazırladığı konut kampanyası bugün iki bakan tarafından açıklanacak. Yüzde 1’in altında düşük kredi faizi ile hayata geçirilecek kampanyada 1-2 yıl ödemesiz dönem de planlanıyor.

TOKİ'nin 250 bin sosyal konut kampanyasının ardından, orta gelir grubuna hitap edecek düşük kredi faizli yeni bir konut projesi kampanyası başlıyor. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı ile Hazine ve Maliye Bakanlığı’nın ortak olarak hazırladığı ve üzerinde bir süredir çalışılan orta gelirliye yönelik konut kampanyasının detayları bugün belli oluyor. Hazine Bakanı Nureddin Nebati ve Çevre, Şehircilik Bakanı Murat Kurum son şekli netleştirilen konut kampanyası için Ankara'da bugün saat 10.00'da ekran karşısına geçerek detayları paylaşacak.

NEDEN KARIMIN FOTOĞRAFINI PAYLAŞIYORSUN YUMRUĞU Rojin'in Google aramaları sır perdesini araladı EHRAM GİYEN EMEKÇİ ÇİFTÇİ KADINLARIMIZA NEFRET KUSTULAR... Bisikletiyle okuldan dönen çocuğu beton mikseri ezdi, aile perişan Süper Lig'de en çok taraftar çeken stadyumlar belli oldu! Doktor 7 aylık bebek için "Tüpünü çek yaşamaz zaten" dedi!