Orta gelirli vatandaşlara konut kampanyası iki bakan tarafından bugün açıklanacak! Ziraat Bankası, Halkbank ve Vakıfbank kredi faiz oranları düşecek mi?

DÜŞÜK FAİZLİ KONUT KREDİSİ

Konuya ilişkin değerlendirmede bulunan Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, kampanyanın detaylarına ilişkin en çok merak edilen kredi faiz oranları hakkında dün akşam çok önemli açıklamalarda bulundu. "Kredi oranları yüzde 1'in altında olacak. İki bakanlık olarak konut fiyatlarına yönelik tedbir alıyoruz” diyen Bakan Nebati, “Bizim amacımız birincisi konut edinilmesini sağlamak, ikincisi haftaya salı günü açıklayacağımız KGF paketimizle konut üretimi yapanları desteklemek. Yarınki (bugün) kampanya oldukça güçlü olacak” şeklinde konuştu.

NEDEN KARIMIN FOTOĞRAFINI PAYLAŞIYORSUN YUMRUĞU EHRAM GİYEN EMEKÇİ ÇİFTÇİ KADINLARIMIZA NEFRET KUSTULAR... Süper Lig'de en çok taraftar çeken stadyumlar belli oldu! Doktora şiddet; ilk görev yerinde saçlarını yoldular Meteorolojiden rapor geldi: Sıcaklıklar düşüyor... Ankara'da parti genel merkezine uyuşturucu baskını