Orta gelirli vatandaşlara konut kampanyası iki bakan tarafından bugün açıklanacak! Ziraat Bankası, Halkbank ve Vakıfbank kredi faiz oranları düşecek mi?

MEMURA ÖZEL KONTENJAN

Evi olmayanlara pozitif ayrımcılık yapılacağını vurgulayan Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum ise geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamasında, “Hazine ve Maliye Bakanlığımız ile birlikte yürüttüğümüz orta ve orta üstüne hitap eden bir projemiz var. Bu proje çerçevesinde sizlerin de sorun yaşadığı, tüketicilerin ev alırken kullanacakları konut kredilerine ilişkin uzun zamandır bir çalışma yapıyoruz. İstiyoruz ki bir taraftan konut arzını artıralım. Yüklenicilerimiz, müteahhitlerimiz yeni projeleri yapsınlar. Onlara bu işleri yapacak finans desteği sağlayalım” dedi. Bakan Kurum ayrıca memurlara özel bir kontenjan da ayrılacağını söyledi.

NEDEN KARIMIN FOTOĞRAFINI PAYLAŞIYORSUN YUMRUĞU Süper Lig'de en çok taraftar çeken stadyumlar belli oldu! Doktora şiddet; ilk görev yerinde saçlarını yoldular Meteorolojiden rapor geldi: Sıcaklıklar düşüyor... Ankara'da parti genel merkezine uyuşturucu baskını 7 bin liranın üzerindeki ödemeler için banka zorunluluğu getirildi