Ve olay adam Osayi Samuel ilk kez konuştu: “Ellerinde bıçaklarla sahaya daldılar ve saldırmaya çalıştılar! Biri size bıçakla saldırıyorsa sizin karşılık vermeniz nasıl nefsi müdafaa olmuyor?”

"ELLERİNDE BIÇAKLAR VARDI"

Bright Osayi-Samuel: "Bir şekilde maçı kazanmayı başardık, çünkü çok iyi oyuncularımız var. Yolumuza birçok engel koymaya çalışsalar da yine de kazanmanın bir yolunu bulduk. 3-2 kazandık. Açıkçası, Türkiye'de çoğu takım sahanın ortasında kutlama yapmayı sever. Biz de öyle yaptık. Evimizde tek maç kaybettik ve o da Trabzonspor'a karşıydı, onlar da sahanın ortasında sevindi. Ortada kutlama yaptılar. Orada hiçbir şey olmadı. Biz sahanın ortasında sevinince, bazı taraftarlar sahaya girdi, ellerinde bıçaklar vardı ve takıma saldırmaya çalıştılar."

Marmara denizi 10 ay boyunca dinlendi! Büyük deprem kapıda mı? Galatasaray'ın 11'i belli oldu! Taraftarın hayalleri gerçeğe dönüşüyor Altın fiyatlarında hafta sonu hareketliliği! Ahu Tuğba son yolculuğuna uğurlandı... Eski antrenörü, Kerem Aktürkoğlu'nun bir sonraki adresini duyurdu! Serhat Akın için üst düzey Fenerbahçeli yöneticiden tehdit mesajı