Oyuncu Burcu Özberk İtalya tatilinden paylaştı! Sırt dekolteli sokak tarzı beğeni topladı...

"Ruhun Duymaz" dizisiyle gönüllerde taht kuran Burcu Özberk, ekranlara veda ettikten sonra İtalya'nın sıcak sularında tatil yapıyor. Ünlü ve güzel oyuncunun sosyal medya paylaşımlarına yorum yağdı.

Gündüzleri bikiniyle güneşlenirken objektiflere yakalanan Burcu Özberk, akşamları ise sırt dekolteli elbisesiyle şıklığını konuşturdu. Sosyal medyada paylaşılan fotoğrafları kısa sürede binlerce beğeni alırken, hayranları oyuncunun güzelliğine hayran kaldı.

İlk kez Muhteşem Yüzyıl’da oynadığı Huri Cihan Sultan dizisi ile ekrana gelen Burcu Özberk, ikinci dizisi Güneşin Kızları ile dikkatleri çekmişti.

Ardından Afili Aşk isimli romantik komedi dizisiyle büyük bir hayran kitlesi edinen Burcu Özberk Aşk Mantık İntikam’la da yıldızını parlattı.

SOSYAL MEDYADAN YAYINLIYOR

Sosyal medya hesabından sık sık günlük hayatından kesitler paylaşan güzel oyuncu şimdilerde İtalya'da sıcak havanın tadını çıkarıyor.

Burcu Özberk, tatil için gittiği İtalya'nın Sorrento kasabasında bikinili pozlarını sosyal medya hesabından paylaştı.

Özberk ardından ise dekolteli elbisesiyle takipçilerinin karşısına çıktı.

MSB duyurdu: 57 kilo uyuşturucu madde ele geçirildi Ömer Çelik: Cenazeler siyasi partilerin nutuk atacağı yer değil İsrail onu bulamıyor: Hamas Lideri Yahya Sinwar'ın sırrı belli oldu!
Sonraki Haber