Oyuncu Fırat Tanış hakkında şok eden iddia! Eski sevgilisi İklim Tamkan'a şiddet mi uyguladı? İddialar doğru mu?

HAMİLE OLDUĞU İÇİN ŞİDDETE MAĞRUZ KALDIĞINI SÖYLEDİ

Sabah yazarı Bülent Cankurt'un haberine göre, ikili arasındaki ilişkinin bitmesine Tanış'ın Tamkan'a uyguladığı psikolojik şiddet neden oldu.

İddiaya göre, yaklaşık 4-5 ay önce Tamkan, Tanış'ta hamile olduğunu söyledi. Bunun üzerine Tanış, Tamkan'a kötü davranmaya, psikolojik şiddet uygulamaya başladı. Tamkan duruma dayanamayarak iddiaya göre bebeğini aldırıp ilişkiyi bitirdi.

TAMKAN'IN GÜNDEMİ SARSAN AÇIKLAMALARI

“Eylül ayı sonunda beraberliğimi sonlandırdığım Nuri Fırat TANIŞ’ın ayrılık sonrasında beni, ailemi ve yakınlarımı içine çektiği süregelen ağır psikolojik şiddet, tehdit, ısrarlı takip sarmalına karşı uzaklaştırma kararı almış bulunuyorum.

Yaşadığım bu tecrübe benim için “yanlış bir seçimdi” deyip geçemeyeceğim kadar yıpratıcı ve ürkütücü, sürreal bir hikayeye dönüşmüştür.

Büyük kurnazlık: Narin cinayetinde deliller bakın nasıl karartılmış! Galatasaray Avrupa Ligi'nde çeyrek finalde! Resmen açıkladılar Narin Güran'ın dereden çıkarılma anı ortaya çıktı! Narin'in 19 gün neden bulunamadığı ortaya çıktı! Narin Güran cinayetindeki 18 dakikalık sır perdesinde neler yaşandı? Meteorolojiden birçok il için kuvvetli yağış uyarısı!